![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:52 PM
|
||||
![]() מוגל |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף דיי בבקשה זה באמת לא העיניין :< -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים לגמרי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא קראתי הכול אז אני מקווה שאני לא סתם אומר משהו לא קשור אבל אה: אני לא אמורה לא ללבוש משהו רק כי אני מפחדת שמישהו יעליב אותי על זה זה שאנשים עושים את זה בכול זאת זה בגלל לחץ חברתי, ואני באמת לא מבינה למה את מנרמלת את זה ככה. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיכאון זאת בעיה דומה, ואני מכירה אותה מקרוב, הוצאתי את עצמי מזה. אבל כן, יש דרכים מאוד קלות להעלת הביטחון העצמי, להגיד מול המראה "אני אוהב אותך", הדרך האהובה עלי- פשוט לזקוף את הגב וליישר את הכתפיים, זאת בעיה שקל יןתר לפתור מאשר דיכאון. ואם זה משהו ממש ממש רציני (שמדרדר לאנורקסיה), שלא עצרו בזמן ונתנו לו לתפוח אז כבר צריך טיפול פסיכולוגי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל דעתך היא פוגענית ונובעת מחוסר הבנה באותה מידה יכולתי להגיד שכל המצוות הן מטומטמות לדעתי ודתיים הם דפוקים כי הם מקשיבים לזה זו רק דעתי, נכון? מה הבעיה שאני אגיד את דעתי? זה לא עובד ככה... וזה גם לא עניין של דעה זה עניין של חוסר הבנה זה כמו שאני לא יכולה להגיד שאנשים שבדיכאון הם מטומטימים רק כי אני לא מבינה את זה כי אף פעם לא הייתי בדיכאון (נניח) זה לא דעה אפילו טוב אני צריכה ללכת סליחה מראש אם פגעתי עריכה סוג של: שמה את זה שוב כי זה נפל בסוף עמוד עוד עכריכה: יעל שרה מצטערת זה ממש לא עובד ככה לכל אחד יש התמודדות שונה וזה שקל לך עם ההתמודדות שלך בכל מיני דרכים זה לא אומר שהן קסם שאם אחרים היו יודעים אותם זהו כל הבעיות שלהם נפתרו זה בסדר לתת עצות אבל לא אה "אה יש לכם בעיה של ביטחון עצמי פשוט תטפלו בזה" כן הם שמו לב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:54 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן. אנשים אומרים את זה בפורטל כל הזמן. לקשר לך תגובות? ציך לספור? פלג אמר את זה, בת הים הקטנה אמר את זה, אנשים אמרו את המשפט הזה בדיוק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:54 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זו דעתה האישית זה פשוט מה שהיא קובעת ללבוש והיא מעדיפה שלא יחליטו בשבילה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:55 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף, זה לא קשור עכשיו, זאת בעיה יותר עמוקה מללבוש בגד ים או לא
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מוגל |
![]() זה כמו לומר שאת לא יכולה לומר שגזענות זה רע כי את לא שחורה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכיר את המשפט 'ואם כולם היו קופצים מהגג, גם את.ה היית קופץ.ת?' אז זה שאנשים אחרים עשו משהו (שאת בעצמך גינית אותו, אבל אפילו בלי זה) זה לא מצדיק שום דבר שאת תעשי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי.. אז עדיין זאת הייתה בחירה שלך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 20:56 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אם אין בטחון עצמי אז אני לא יכול לזקוף כתפיים וכל זה -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |