![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:06 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תשמרי על עצמך בסוף יהיה טוב -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצוב קצת לחשוב על זה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו רגע
באמת שבהתחלה פחדתי אפילו להשמיע שירים כי חשבתי שיהיה אעזקה (עזבו אני בחרדות) ואמרתי לעצמי שאני צריכה לעשות משהו להפיג את הלחץ ואם כל הכבוד לפלייליסט שלי זה לא התאים למצב, אני הבנתי שאני מוכרחה לשמוע קצת שירים של בריזילאיות רוקדות עם שמחה כזאת אז השמעתי כמה שירים כמו Hips Don't Lie וואו אותי זה ממש משחרר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:19 PM
|
||||
חחח תמיד אפשר לסמוך על שאקירה שתרגיע את המצב אבל זה באמת נכון, לגמרי עדיף לעשות דברים אחרים עד כמה שהמצב שלכם מאפשר ולעזוב את החדשות כמה שרק אפשר כי זה סתם מכניס ליותר חרדות אני הכנתי פנקייקים וזה שיחרר ממש -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:27 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכולה לעשות רעש (:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:27 PM
|
||||
''ברזילאיות רוקדות''>< אני עוד שנייה הולכת לחסום את הלדים בכיתה שלי הם שולחים כל שנייה תמונות של כתבות וכל מיני דברים כאלה ודי כבר -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:40 PM
|
||||
כעיקרון זה היה "רקדניות ברזילאיות חצי ע*רומןת רוקדות" אבל החלטתי שזה מוגזם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:48 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יצאתי לבינתיים מכל הקבוצות עם הרבה אנשים שיכולים לשלוח בהן דברים כאלה וזה עזר לי ממליצה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:48 PM
|
||||
כן טוב המצב שלך אחר, את צריכה קודם כל לשמור על עצמך כמה אנשים יש איתך שם? -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 14:52 PM
|
||||
רעיון טוב נראה לי שאני גם אצא -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 15:04 PM
|
||
ים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 15:13 PM
|
||
לילי
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 15:22 PM
|
||
רוצה שנעשה פאפניק משותף על הפורטל?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 15:35 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו 13 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 15:39 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רמת השטויות בווצאפ עד כה: מסתבר שנחת טיל על בית הספר שלי (לא באמת הכל בסדר)
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |