![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 101 102 [103] 104 105 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:12 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה 💕 אבל בסוף כולם חווים את זה אני לא חווה משהו שונה מאחרים רק כמה ילדים שהחליטו ששפת האהבה שלהם לחברים שלהם זה לרדת על המשקל שלהם ועל כל דבר בהם 24:7 ~ כמה באסה שהיום אין להם חברים ואף אחד לא אוהב אותם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכול להיות אבל אני באמת צריך משהו גרפים משהו אני רוצה לראות את החיים שלי במספרים התחלתי לעשות כזה של skin care וכאילו עשיתי שבועיים של אוכל שונה ואיך זה משפיע על העור שלי אבל זה לא עשה כלום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אמורים לנעול פה כבר???
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ לא מישהו שחושב שדעות של מישהו מטומטמות חושב שהבן אדם מטומתם למשל אם מישהו יאמין לתאוריית קונספירציה שאומרת שהעולם כולו ייכחד חוץ מעזה ולכן צריך ללכת לשם עכשיו כי רק ככה אפשר להינצל (אין אנשים כאלה סתם המצאתי את זה כדוגמא זו תאוריית קונספירציה כן) אני אגיד שהדעה שלו מטומטמת. ובגלל שהוא חושב ככה הוא מטומטתם. אי אפשר להגיד שדעות של מישהו דפוקום בלי להגיד שהוא עצמו דפוק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חווה את זה וזה לא נורמלי סופי את>>>>>> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תפסיקי לקחת את החיים ברצינות. טיפ לחיים. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבןעיים זה לא הרבה זמן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יפה אז אני מניחה שאם יצחקו על הגוף שלך אתה לא תנעל את עצמך בשירותים רוצה להתחלף עם מה שאני מרגישה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי אמור לנעול אין כאן אף אחד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:14 PM
|
||||
מספיק --------------------
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעמה אתה לא יכול יותר וואטסאפ? :0
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אולי פשוט תהיו טיפה נחמדים אחד לשני
באופן כללי אבל במיוחד עכשיו כשאני מניחה שלכולם קשה ברמה כלשהי פשוט טיפה להבליג על דברים ולהיות נחמדטם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
את צודקת יופי אז בכל פעם שאני עוקצת אותך תעשי לי טובה ואל תקחי ברצינות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:15 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגמרה הסוללה עוד איזה עשר דק אוכל שוב :> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |