![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 102 103 [104] 105 106 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:15 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שזה יחסית הרבה למהירות שהפנים משתנים אני רואה השפעות באופן כללי מאוד מהר ואני בכמ כבר לא אוכל דברים שעושים הרבה חצקונים אז זה לא מאוד משנה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העובדה שזה ממש נשמע כאילו גומי על סף בכי בשיר
הצילו -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח תנסה למצוא. אבל שבועיים זה מספיק כדי להשפיע? וזה לא משעמם לאכול כל יום אותו אוכל? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם ליני לא אוהב קסמים אני אבכה. -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:16 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבת שלקחתי? ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז בנתיים נדבר על האחים! או על החלק הראשו של הסיפור לא אמרת לי עדיין מה אתה חושב על הסיפור עצמו ועל הדמויות >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא :< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף פעם לא אמרו לך הערה על המראה שלך? אפילו לא ב״צחוק״? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:17 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה במאה אחוז -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מוגל |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הוא מדבר על זה יותר מדי בשביל לא לאהוב את זה בכלל זה בטוח :0 למרות שאם הולכים על רואוט האנגסט אולי החיים זה פשוט חלק ככ גדול מהחיים שלו שהוא לא יכול להיפרד ממנו אפילו אם זה גורם לו להרגיש רע >:) נעמה!!! זה רעיון לאיו!! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוניסף לאדעת אם הבנת אבל אולי אתה צחקת מזה אבל אחרים הממ לא צחקו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:18 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משעמם זה פשוט האוכל היחיד שאני אוהב אני אוכל כל יום את כל סוגי האוכל שאני אוהב ומתאימים ליום יום התחלתי לתעד כל יום איך הרגשתי בערך ולמה (בhealth בטלפון) אבל זה לא ככ מעביר את זה כי אין הרבה מרחב שם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:18 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אבל ליני הוא קוסם והוא אוהב קסמים :< ופתאום בום הוא לא אוהב קסמים :< אני אוהב את ליני עדיין אבל פשוט :< -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:19 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אז תדמייני לעצמך שאת קונה בגד ים שאת ממש אהבת ואז ילד שאת מעריכה קרא לך שמנה ובכל פעם שאת מביטה במראה את רואה פרה שמנה עם שיער של כבשה ותדמייני שאת מרגישה הכי לבד בעולם אפילו שיש לך חברות ותדמייני לעצמך שאת מעדיפה לנחם ולהחמיא לאחרים כי את יודעת שבך אין דברים טובים מצליחה לקבל מושג? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |