![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 103 104 [105] 106 107 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:19 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי היי היי כולם פה צחקו עליי. כולל כולם. חוץ ממך. אז מה, אסור לי לצחוק אלייהם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היו לי הרבה ציפיות מקאיה כי הוא האהוב על חברה שלי אבל משהו בו מעצבן אותי ואני לא מצליח להבין מה אמבר נורא חמודה אני אוהב והקול של ליסה מרגיע הסיפור עצמו נהדר אני לא ממש יודע מה לומר עליו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא משהו שאני זוכר כאילו נראה לי שסבתא שלי צחקה עליי פעם שאני לא אוכל אבל ממש לא לקחתי את זה אישי כי הוא אוכל כל יום רק פרוסת לחם עם חמאה וקפה או משהו כזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
א מ ג כן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר דיברו על הקטע הזה של משקל ומראה אז הייתי רוצה לשתף שבאמת ממש לא נחמד לי
וזה לא שאנשים אומרים שאני שמנה זה הפוך זה כזה "מה איך את ככ רזה הלוואי עלי ככה" או שמדברים על קלוריות ואוכל ואז אומרים לי "מה את קשורה את רזה זה לא שאכפת לך מהדברים האלה וכאילו כל פעם שאני אוכל הרבה אז ההורים שלי מופתעין כזה וגם הרבה פעמים מתבדחים כזה "תיזהרו שיעל לא תגמור לכם את כל האוכל" או דברים כאלה וליטרלי אף אחד לא רואה בזה בעיה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:20 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן קאיה מציק גם לי משומה למרות שזה לרוב סוג הדמויות שאני אוהב אמבר מתוקה אני מת עליה >< האמת הקול של ליסה גורם לי להרגיש לא בנוח :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אז סתם חסמת אותי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא צחקתי מזה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אוניסף תקשיבי שנייה זה נושא כבר ואישי ואנשים סוחבים את זה איתם ביום יום פשוט לא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא אני יותר אוהבת לבשל באפיה התוצרים יוצאים לי פחות יפים -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוך תנסה לגוון קצת. איזה אוכל זה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מעריכה אף אחד חוץ מהקראש. מוזר. בטח המראה מקולקלת. זהו שאין לי בדיוק חברים זאת התחושה היומיומית שלי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:21 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יהיה ככ מדהים הלפ >< זה יכול להיות אולי איו שני של לינט מתה :0 או שסתם נעשה ללינט טראומה נוראית וליני ירגיש אשם מזה >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אמרת לי :0 אם תוכל לפרט מה לא נוח כדי שאני אבין גם זה יהיה נהדר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא שהם לא צחקו, זה שהם נעלבו פשוט תביני שיש אנשים בצד השני שגם להם יש רגשות ולפעמים עוברים עליהם דברים שאת לא מבינה אז קצת רגישות אני מבינה שזה לא היה בכוונה אבל זה גרם גם לי להרגיש רע ולאחרים בטח עוד יותר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |