![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:21 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת כמעט בוכה כשאני כותב את זה עכשיו אני ממש מצטער שזה מה שאת רואה את מושלמת את לא כבשה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:22 PM
|
||
![]() מוגל |
מה הקטע
אם אתם רזים מדי תאכלו יותר אם אתם שמנים מדי תאכלו פחות לא כזה מסובך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה אז לא יודעת מה להגיד אני רק שמחה שאני חזקה נפשית מספיק בשביל לנתק קשר עם אנשים שמדברים אליי בצורה כזאת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך שהיא אומר קיוטי ואיך שהמדבבת ממש מתאמצת להישמע סקסית כאילו זה לא באשמת המדבבת זה באשמת הvoice director אבל שמתי לב שזה ככה בכל המשחקים של הויוברס שהדמויות שאמורות להיות mommy המדבבות תמיד ממש משקיעות בלהישמע סקסיות ולמרוח כל משפט תשמע את הקול של קפקא היא ממש דוגמה מהלכת למה שאני אומר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי באמת שהריב הזה עשה לי ממש ממש רע ויש כאן אנשים שאני פשוט3>3>3> זה לא מגיע לכםן
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן. נכון. כי בי שום דבר בחיים פוגע. לא שצוחקים עליי בגלל פאקינג דעות. לא שמעליבים אותי סתם. לא שצוחקים על דת ועליי ספציפית. כן. זה לא אישי ולא פוגע נכון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם שמח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני ממש אשמח את תתיחסו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:24 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יופי אז הוא היה משהו כזה סטוץ-נשיקה או משהו לא האמת שהיא מעולה היא פשוט עוזרת לי לא לחשוב שיש בי שמץ של משהו יפה זה יותר טוב כי את יכולה להתלונן על זה שאת בודדה אני לא יכולה כי יתקפו אותי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:24 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נכון. שכחתי. לי אין רגשות. נכון. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:25 PM
|
||||
אני לא מוצא את התגובה אבל כן זה מבאס כשאנשים לא מבינים שלצחוק על רזים זה לא פחות גרוע מלצחוק על שמנים --------------------
|||
|
|
||||
לא, לא נכון. זה לגמרי בסדר ונורמלי שאת נפגעת. ואמרתי את זה כבר, אבל אם אנשים פוגעים בך וזה מעליב אותך זה לא אומר שאת יכולה פשוט לפגוע באנשים אחרים. ואם את נפגעת את יכולה פשוט להגיד שנפגעת ממשהו, זה לגמרי בסדר. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני כן ראית איך אני נראית בבוקר? או בערב? אני פשוט כזה בלגן מהול בבלגן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לן שר ככ יפה אני
ארגגג -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 21:26 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא בדיוק עובד ככה.. אבל אני אוכלת הרבה אם יש אוכל טוב, אבל אני לא אוהבת בשר והסטנדרטים שלי לגבי אוכל טוב קצת שונה מרוב העולם.. אני רזה אפשר לומר אבל לא מדי למזלי. (אפשר לומר שזה עניין גנטי ואפשר לומר שזה כי אני לא אוכלת בשר.. לשיקולכם) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |