![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 114 115 [116] 117 118 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:01 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין אותי מה זה אומר -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:03 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחמ״ל בבית ספר במרכז הארץ
אנו מגייסים תרומות עבור החיילים שבשטח, בתי החולים והמשפחות המפונות שעות הפתיחה הן 9:00-16:30, כתובת תימסר בפרטי. יש מחסור חמור בציוד בעורף ובחזית נצטרך עזרה באריזות המשלוחים ושינוע בין מוקדים בכל רחבי הארץ. מי שיכול לעזור לנו בציוד לאריזה כמו קרטונים, דבקים וכו׳ אנחנו צריכים המון🙏🏼🙏🏼 משפחות של לוחמים שיודעות על חוסר במוצב של בניהם ובנותיהם ומרכזי קליטה שחסר להם ציוד- ליצור איתי קשר ולהפנות אלינו. יותר מהכל עבור כולם אנחנו צריכים: שמיכות, כריות, מצעים ומגבות. החיילים במוצבים צריכים בעיקר: כריות שמיכות מגבות מזרוני שטח מטענים ניידים- ביקוש גבוה מאוד כפכפים לגברים בכל המידות גרביים ותחתונים בכל המידות- חדשים בלבד מוצרי הגיינה- סכיני וקצף גילוח, סבון, שמפו, משחות ומברשות שינים, דיאודורנט וכו׳ שישיות מים- יש חוסר גדול אז צריך הרבה מזון יבש צידניות מששכי כאבים וציוד רפואי לבתי החולים והמשפחות המפונות אנחנו צריכים במצב טוב בלבד: בגדי ילדים בכל המידות בגדי גברים ונשים בכל המידות הלבשה תחתונה בכל המידות לגברים נשים וילדים- תחתונים חדשים בלבד! משככי כאבים וציוד רפואי מוצרי היגיינה- סכינים וקצף גילוח, סבון, שמפו, משחות ומברשות שינים, דיאודורנט, מוצרי היגיינה נשית אריזות תה קפה וסוכר מים מינרליים מזון יבש שמיכות כריות מגבות רחצה כפכפים לילדים גברים ונשים בכל המידות -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:03 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז גיליתי שבת דודה שלי אוהבת טיילור ואנחנו שומעות אותה עכשיו זה כיף:)
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:05 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את רוצה לכתוב לי בפרטי איפה זה אני אשמח ואולי אוכל להגיע רק אם זה באמת קרוב אליי אבל עדיף לנסות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא איזה כיף -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:10 PM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, מחר אנחנו עוברים למיקום חדש קרוב. כנראה אנחנו נצטרך המון ידיים עובדות להעביר את הכל. השאלה אם תהי פנויה, ואת מת"א -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:10 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל מלחמה ומבצע צבאי יש פוריו מלחמה בסדר? שזה הפוריו שמתמלא במלא סרטונים על המצב רובם הומוריסטיים והגעתי לפוריו מלחמה של גנשין שזה בייסיקלי אנשים בקוספליי שאומרים איך הדמויות האהובות עליהם יביסו את החמאס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:11 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני בחיים לא אבין טיקטוק. אם זה טיקטוק. אם זה משהו אחר אז אני בחיים לא אבין את המשהו האחר. אגב הצלחת להרגע קצת? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:13 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להמשיך את התשמרו על עצמיכם?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:14 PM
|
||||
מה דעתך על 3> נו"ד -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:15 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן זה טיקטוק אף אחד לא מבין אותו העיקר שמצחיק כן!! הכל נגמר עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין, מענין -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
יאייי אני שמח >< אני אשלח לך פאנארטס!!! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:16 PM
|
||||
מה היה עם החבר שלך הוא בסדר? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 23:16 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חרב(נ)"ו(ד)ת ברזל
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |