![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 121 122 [123] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:46 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליטרלי אני עכשיו:
טוב עכשיו נשארים מרוכזים בתרגיל ולא נוגעים בטלפון עד שוואי יש פה ריח של עוגיות ממש באלי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:48 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן אני כל הזמן: טוב אני רק קוראת את ההודעות שלי ואז סוגרת את הטלפון אוי איזה קטע לא סגרתי את הטלפון -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:49 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים עם אפס אייקיו
מסתמן שאני לומדת עם חלק מהם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה הייתי במחשבון 18 דקות היום
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני מרגישה כל הזמן: -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 13:55 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה שאני צריכה להפסיק ללמוד עם אנשים זה עיכב אותי כל כך היום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 14:06 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלמתי שהיה טריוויה צאט אבל במציאות וממש רציתי שישאלו אותי איזה בית היה סלזר סליתרין אבל ירין לא נתן לי לענותתת נתנו רק להפלפאפים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 14:08 PM
|
||
כי מה יותר הגיוני מלעשות ל6, 8 ו3 מכנה משותף של 16
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 14:10 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שומרת דרייקק
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 14:16 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יו איזה מספר מגניב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 14:19 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביקרתי כאן
התייעצתי על השם והלכתי. ננעל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |