![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 16:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןן -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 16:18 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יאיייי ואוי חבל שאין לנו דרך יותר קלה לדבר מהפים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 16:28 PM
|
||||
יאפ עד שהנו''ד יחזור להיות פעיל גם אפשר לדבר פה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 16:33 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני אתן לכם קצת שגרה אז אני אקלל ואלך מפה
פאקינג שיט אני שונא לנסות להבין איפה יש לי כדור ואיפה אין לי כדור ומתי אני יכול להזיז למה מתמטיקה זה מסובך ככה זה אפילו לא מתמטיקה זה בקושי חשבון חמוד ונחמד אבל איכס כוסעמק מה שלום כולם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 16:44 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרדס חנה זה מקום שהייתי בטוחה שהוא ממש קטן אבל מסתבר הוא 40k אנשים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 16:49 PM
|
||
-בואו לא נדבר על האזעקות
-כן זה סתם מלחיץ *מדברים על אזעקות* -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 17:00 PM
|
||||
יש לך אולי אימייל? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 17:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 17:08 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 17:12 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אתם
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 17:29 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משום מה אני משתמש במקלדת למרות שאני בטלפון סתם בלי סיבה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 18:08 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 18:13 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך כולםן מרגישיםות?💙💙
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 18:35 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה השומרים? כבר אפשר להתחבר, לא?
עריכה: אה, לא. עוד 20 דקות בערך. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 18:56 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככ מפחד
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |