![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 00:47 AM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתחננת אמאל'ה די מקפיצים חבר -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 02:18 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יש לי התנצלות-
עברתי פה על הנוד ראיתי שאחותי כתבה משהו ממש לא יפה בשמי, גוגל הגאון- את ממש נחמדה... מצטערת השארתי תאתר פתוח ואחותי החכמולוגית כתבה שם... -------------------- אל תיתן למי שלא היה בנעלים שלך, להגיד לך איך לקשור את השרוכים. אילה❤️הפ❤️שומרת❤️שוקולד🍫 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 07:14 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:17 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:20 AM
|
||
היי הגר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:22 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מה קורה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:23 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש הייתי כזה אוקיי מה הבעיה אני אספר את עצמי זה לא כזה קשה אני אחפש סרטון וסהכ אקצר טיפה
ואז קפץ לי סרטון של מישהי שבוכה כי היא קיצרה יותר מדי את הפוני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:43 AM
|
||||
בסדר, מה איתך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:44 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח תודה הייתי כזה מה יש לה היא אפילו לא מכירה אותי -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:46 AM
|
||||
מה איזו הודעה? גל, רוצה שהחליף מספרי טלפו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:48 AM
|
||||
סבבה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:48 AM
|
||||
אני אשלח לך בפרטי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:49 AM
|
||||
אהא -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 08:52 AM
|
||||
אני בבית אני שמחה שאני בבית אבל אני עדיין לפעמים חוששת לעשות דברים כמו להדליק את האור ויש לי חומר להשלים כי לא תפקדתי אתמול מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||||
:< אני בסדר. אבא שלי בחזית אבל הוא חובש אז מזל. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |