![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (123) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 19:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3>>>>>>> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 19:53 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תה!! עכשיו כשאני חושב על זה מעניין מה הדעה של פרמינט על תה וגם האם כשקאלוס לחוץ הוא פשוט מכין תה ומגיש לכולם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 19:54 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לול אוקיי חברה טריוויה הבאה אני מוכן, יש לי מקלדת לטלפון רק מקווה שהצליל של ההקלדה לא ישגע את המשפחה שלי כי היא דיי רועשת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 19:54 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קאלוס לגמרי עושה את זה. אני אומר שזה יהיה מצחיק אם ליני ופרמינט ממש לא אוהבים תה אבל הם שותים בשביל לשמח את האחים שלהם >< נקודות בונוס אם האחים המדוברים לא יודעים שהם לא באמת אוהבים תה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 19:55 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה לנו כלום מאז שבע וחצי נראלי? איבדתי תחושת זמן כבר יש כאלה בומים הזויים אבל אמא שלי עדיין בעבודה וכל הוואטסאפ שלי מקליד/ההההה וואי:< מה איתכם עכשיו? -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 19:58 PM
|
||||
האמת אהבתי אגב בשרלוט בינה מלאכותית שלא ממש התחלנו פרמינט מספר לאנשים על שרלוט? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 19:59 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו כנל -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה שטיפת מוח בן אדם צריך לעבור כדי להאמין שלרצוח אנשים זה בסדר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת שאלה טובה :0 רוצה ללכת לוואטסאפ או שאתה לא יכול עכשיו? >< -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=pipArSvNJip
תקשיבו אני מקשר את זה לפה עכשיו תוך כדי שקופצות לי מלא הודעות מבואסות מהכיתה על זה שברונו מארס בחיים לא יבוא שוב להופיע. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:08 PM
|
||||
אני פחות יכול וואטסאפ עכשיו קצת מפחיד אותי לדבר עם אנשים כי הייתה אזעקה עכשיו ואולי איעלם באמצע שיחה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:10 PM
|
||||
הו אוי בהצלחה :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:16 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להיות בשנת שירות זה מטורף כי עכדיו אני מכירה אנשים מכול הארץ וזה דפוק
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:25 PM
|
||
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 20:27 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו הייתה אזעקה כשהייתם בבית כנסת? אצלנו היה לפני אז כולם הבינו שקרה משהו ולפני התפילה הרב שאל מישהו עם טלפון מה הולך ואז הוא עדכן את כולם ועשינו ממש מקוצר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |