![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 16:10 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתם אומרים על סנייפ
מרושע הוא התייחס להארי נורא כן אבל הוא התייחס להארי ככה בגלל אבא שלו אני מודה שזה לא יפה להתנהג לא יפה לילד רק בגלל אבא שלו אבל תחשבו הארי רון והרמיוני לא התנהגו כזה יפה על סנייפ הם כל הזמן הפריעו בשיעורים שלו דיברו והלחשו. מעניין מה שאתה אומר אז מה אתם אומרים סנייפ סתם התייחס להארי נורא או שהייתה לזה סיבה דיון נעים!!! -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 12:21 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
סנייפ הוא אחלה גבר! הוא התייחס הארי רע בעיקר כדי לשמור על התדמית שלו בעיני אדון האופל. וההוכחה שמייד אחרי שאדון האופל הרג אותו המשפט האחרון שהוא אמר היה "הסתכל בעיני, הארי" כלומר הוא אפילו קרא להארי בשמו הפרטי. סנייפ הוא אדם טוב שרק שיחק אותה רע. בטח שהוא לא העניש את הארי על חטאי אביו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 12:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לי אין עמדה בנושא, אך שכחת להזכיר כמה דברים שצריך לחשב כדי לקבוע עמדה.
1. סנייפ התעמר בנוויל, למרות שלא הייתה לו סיבה לשנוא אותו והוא לא הפריע בשיעורים. 2. התלמידים הבוגרים סיפרו להארי שסנייפ מתנהג באכזריות לכל התלמידים חוץ מהסלית'רינים. 3. סנייפ עבר ילדות קשה מאוד, והוא היה הקורבן להתעללות במהלך שנות הלימודים. 4. הארי לא החשיב את סנייפ למרושע, עובדה שהוא קרא לבן שלו על שמו. ועוד. -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |