![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז ציירתי שני רישומים, אחד של טוני סטארק שבא לבקר אותנו מהטריוויה ואחד של איימי ויינהאוס שבאה לבקר אותנו מהחתימה שלי. את טוני ציירתי היום ואת איימי ציירתי לפני חודש בערך. אשמח לת"בים:)
https://i.postimg.cc/prQ3JBrQ/20231010-173301.jpg https://i.postimg.cc/rsJRXvzD/20230807-210410.jpg -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 17:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו מהמם 👏
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג מי אלה (את האיימי הזאת אני רואה בחתימה שלך) אבל וואו.
אני לא יודעת מי זה הראשון אז אני לא יכולה לומר אם יצא לך דומה למקור או לא, אבל זה נראה מהמם. והשנייה - השוויתי אותה לחתימה שלך - יצאה מדהים. היא נראית בול כמו שהיא נראית בחתימה רק עם תסרוקת אחרת ובגדים אחרים ותנוחה אחרת - אבל עצם העובדה שממש אפשר לזהות אותה רק מהפנים זה אומר זה יצא ממש טוב. כל הכבוד, תמשיך לצייר! :) -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 14:21 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
משהו בשיער של טוני סטארק לא מרגיש לי נכון
הייתי ממליצה לך לטשטש את השיער בעזרת מטשטשי פחם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2023, 15:09 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה אמיר אתה כל כך מוכשררר
זה מהמם -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2023, 15:53 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושלםםם
וטוני סטארק מדהים והפרטים של האיימי ממש מדויקים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2023, 11:30 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה!
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2023, 11:42 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זה ממש מושלם!
אני בחיים לא יצליח לצייר משהו כזה! -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |