![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 08:51 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספר האגדות שלב ההרשמה שלום משתמשים! מכירים את מעשיות בידל הפייטן? הספר שבו יש את האגדות, רואים אותו בשבע אצל הרמיוני. יש שם את הקוסם והסיר המקפץ, את מעיין המזל הטוב, את בביטי רביטי והגדם המגעגע, והכי חשוב, מעשה בשלושה אחים. כל אלה הם אגדות שכתובות בספר הזה. ובסוף הפרויקט הזה יהיה לכם ספר אגדות משל עצמכם! בפרויקט הזה היו כמה פעילוית. הראשונה זה שלב ההרשמה. השניה זה השם של הספר, וכל הבאות זה אגדות שאתם כתבתם. האגדות אמורות ליהיות כתובות כמובן בסגנון של אגדות. והאגדות אמורות ליהיות על קוסמים. כלומר שאגדה על נסיך ודרקון לא תיחשב כאגדה, וגם חשוב שלספר צריך ליהיות שם קליט. לא רק לסיפורים, יצירת ספר אגדות זו אכן עבודה רבה. אז הפרוייקט הזה הולך ליהיות מעניין, אולי קצת קשה, וכיפי! בסוף הולך ליהיות לכם ספר אגדות משל עצמכם שהולך לצאת באשכול מעוצב לאחר כל הפרוייקט הזה!! בואו נתחיל! טופס:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 09:07 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: גל בצד
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: כןןןןןן הערות\הצעות\אבן: ראשונהה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 10:25 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה?
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: אני זקוקה לחרמשים הערות\הצעות\אבן: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 10:35 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: Charlie Spring
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: אמ הערות\הצעות\אבן: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 10:46 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:לונה,I CAN BE האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים:כן ב"ה הערות\הצעות\אבן: -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 11:57 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אמיר, Back to Black
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: אני מניח שאין כאן יותר מדיי אופציות הערות\הצעות\אבן: בלטה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 12:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:מיכלי, עוד נשוב לשם
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים:בעז"ה הערות\הצעות\אבן: -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 13:12 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלכס, Kaz Brekker
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: כן, כנראה הערות\הצעות\אבן: נייר ומספריים -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 14:01 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי:שמנדריק 41
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: בעזרת ה' בלי נדר הערות\הצעות\אבן: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 17:32 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
שם+כינוי: דוד כל השמות תפוסים
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: אמ.. כן? אלוהים אני מקווה שאני לא חושף את עצמי לתביעה משפטית. הערות\הצעות\אבן: אבן? -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 18:37 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נועם, נקמת האלפקה
האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: בע"ה הערות\הצעות\אבן: שיח D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2023, 19:01 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ספונגבוב האם אני מתחייב להשתתף בכל השלבים: ככל הנראה הערות\הצעות\אבן: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 13 2023, 16:00 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי וואו.
אנשים נרשמו מהר משציפיתי. אז אני מניחה שאין יותר טעם באשכול אחרי שנרשמו ככ הרבה אנשים! אז עכשיו אני אפרסם את הפעילות הראשונה. רק על דאגה. הפעילות תיסגר עוד חמישה ימים לא כולל שבת או עד שכולם יענו. ננעל:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |