![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2023, 15:20 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה זוכר
איך שהוצאת את הגיטרה מהנרתיק ישבנו על ספסל, אחר הצהרים רגיל התחלת לנגן, לפרוט לי בנחת שירי תקווה שירי אהבה אני צחקתי אתה חייכת מולנו ים כחול ואני התפללתי שהזמן לא יעבור עכשיו אני מודה לאלוקים שהתפילה שלי לא נענתה כי סביבנו יש ילדים יש בית וגינה אתה מנגן והם שרים כל הילדים אני מחייכת עוצמת עיניים ושוב מקווה שרק ימשיך בינתיים עכשיו אנחנו כבר לא צעירים עם חיוכים מקומטים אבל כל עוד אני איתך עם הגיטרה ואיתך בוא ננגן עד שנזדקן וכשנשב בגן העדן שוב על ספסל מול הגלים אתה תנגן לי אני אשיר תעלה השמש יעלה יום בהיר ... יצא קצת מוזר ת"ב? -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2023, 15:33 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש חמוד!
אהבתי את החרוזים את המבנה ובכללי הכל! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2023, 16:37 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
יפה
שלו מאוד -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 12:25 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמם. קצת מוזר לי שחלק מחורז וחלק לא, זה הופך את זה ללא אחיד. גם השורות לא אחידות במיוחד,
השורה הזאת קצת לא מובנת וגם הזכרת כבר שהילדים שרים.. וגם זאת שורה שפתאום ארוכה, (באמצע שורות של שתי מילים) אני ממליצה לך למחוק את השורה למטה ולפצל אותה.
יש פה חזרתיות. חוץ מזה, זה ממש יפה. הכנסת חיים שלמים בתוך שיר אחד, רגעי אושר ויופי. נהנתי מאוד לקרוא את השיר, יש בו תחושה חזקה של רוגע ממש גרמת לי לחייך. תמשיכי לכתוב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 12:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יפה
-------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 15:34 PM
|
||
תודה :)
יעל שרה אני אעבור על זה הייתה טעות בכתיבה שהיה כתוב כמו הילדים במקום כל -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 15:40 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי תהילה זה פשוט מהמםם
רעיון חמוד וביצוע מדהיםם -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 16:40 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוווו זה מדהיםםםם תהילללל רעיון אדירררר
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2023, 11:11 AM
|
||
וואו נועה מגיבה לי?? ריגשתת
תודה רבה לשתיכן! -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |