![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 16 2023, 22:26 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
When the Party's Over ![]() שם: When the Party's Over מבצעת השיר: בילי אייליש לקוח מהאלבום: When We All Fall Asleep, Where Do We Go? שנת יציאה: 2018 ז'אנר: היפ הופ צפיות: 896M אורך: 3:19 רקע: השיר הוא סינגל מתוך אלבום הבכורה של בילי אייליש - ?When We All Fall Asleep, Where Do We Go. הוא יצא לאור ב-17 באוקטובר 2018 על ידי חברות התקליטים דארק-רום רקורדס ואינטרסקופ רקורדס כסינגל שני מתוך האלבום. עם יציאתו השיר נכנס אל מצעד הבילבור הוט 100. השיר נכתב על ידי פיניאס אוקונל, והוא הופק על ידו גם כן. השיר הוא בעיקר בסגנון היפ הופ, אבל יש בו עוד כמה סגנונות נוספים. מילים: Don't you know I'm no good for you? I've learned to lose you, can't afford to Tore my shirt to stop you bleedin' But nothin' ever stops you leavin' Quiet when I'm comin' home and I'm on my own I could lie, say I like it like that, like it like that I could lie, say I like it like that, like it like that Don't you know too much already? I'll only hurt you if you let me Call me friend but keep me closer (call me back) And I'll call you when the party's over Quiet when I'm comin' home and I'm on my own And I could lie, say I like it like that, like it like that Yeah, I could lie, say I like it like that, like it like that But nothin' is better sometimes Once we've both said our goodbyes Let's just let it go Let me let you go Quiet when I'm comin' home and I'm on my own I could lie, say I like it like that, like it like that I could lie, say I like it like that, like it like that קליפ: חוות דעת: אני אוהב את השיר הזה!! האמת שהכרתי אותו די מזמן ואהבתי אותו ממש אבל די שכחתי ממנו? כמו רוב השירים הישנים ששמעתי פעם. ואז סו שם בחתימה שלו את הגיף של בילי אייליש מהקליפ של השיר ואני הייתי כזה 'היי אני מכיר את זה'. אז הלכתי לבדוק מה זה ונזכרתי בשיר הזה ואז שמעתי אותו וראיתי שאני יודע את המילים די בעל פה ושמחתי ועכשיו אני שומע אותו (ואת בילי בכללי) מלא :0 גיפים: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 17:56 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור ושיר מדהימים
הסיקור מפורט ומלא בכל המידע כל הכבוד!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2023, 13:15 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, אני ממש ממש אוהבת את השיר ואת הזמרת ואני שמחה שמישהו סיקר אותו
אהבתי את האסתטיקה של הסיקור שהתאימה לאסתטיקה של השיר עצמו - גם בשיר וגם בסיקור היו שלושה צבעים מרכזיים והם כחול, שחור ולבן, וזה ממש הוסיף לדעתי. הסיקור כתוב טוב ואהבתי לקרוא אותו:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 09:16 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מהמם, אולי היה אפשר טיפה להרחיב בדעה האישית, אין הרבה פירוט על השיר עצמו אבל זה מעולה גם ככה. נוסף ללינקייה!!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |