![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 15:19 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיר ישן שלי, אבל כבר מהמחברת הנוכחית. השיר כולו מלא במשחקי מילים שהיו טובים בשעתו, זה שיר נחמד יחסית לכתיבה שלי פעם אבל הוא לא מספיק בשביל שאני אפרסם אותו. הבית האחרון בלבד היה ברמה מספקת אז החלטתי לפרסם בתור שיר בפני עצמו. יצא קצר כמובן. אשמח מאוד לתבים.
---- אני רוצה חיבוק שישבור את כל החומות שלא יירתע מהזיעה של הריצה סביב עצמי שיבין את הדמעות וטעם הדם מהמלחמות ואולי בדם יזע ודמעות אנצח -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 15:32 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין יפה אפילו שזה קצר
אמן שייסתים המלחמה.. ממש יפה😪 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 15:36 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש חמודד
אהבתי את המסר והרגש שבמילים זה כן קצת קצר אבל אהבתי מאוד וזה מתאים למצב קיצר תמשיכי לכתובב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2023, 16:14 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא רע.
אבל אני חושב.ת שאולי בכול זאת היית צריכה לפרסם את השיר המלא, כי הקטע הקצר הזה מרגיש כאילו הוא נפתח באמצע, שיש חלק שאת.ה כבר אמור.ה להכיר, הייתי מדמה את זה למי שמתחיל לקרוא ספר שני בסדרה בלי שהוא קרא את הראשון. -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 12:08 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מרגש, במיוחד בתקופה הזאת...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |