![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 09:28 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוגוורטס ![]() אז כן, כמו שהבנתם הדיון הזה הולך לעסוק בהוגוורטס. כי יש הרבה מה לומר על הוגוורטס. הוגוורטס הוא בית ספר מאוד מסוכן. הרבה תלמידים מתו שם, וגם מורים, ולא על כולם אפשר לסמוך. גם השיעורים די מסוכנים, יש מורים להתגוננות בפני כוחות האופל שיינסו להילחם נגדך, או צמחים בשיעור תורת הצמחים שיינסו לאכול אותך... בקיצור, זה לא המקום הכי בטוח בעולם. וגם ילדי מוגלגים, לדוגמא, הרמיוני, יכולים לדעת שזה בית ספר מסוכן. רק מלשמוע שזה בית ספר לקוסמים הוא כבר נשמע מסוכן. אז למה ילדים עדיין הולכים לשם? הבנתי שהם רוצים לדעת לשלוט בכוחות שלהם, אבל הלימודים שם זה באמת עניין של חיים או מוות. ואיך, לדוגמא, הארי, שחווה שם כל כך הרבה חוויות מסוכנות, הרשה לילדים שלו ללכת לשם? אז מה אתם חושבים? למה ילדים עדיין הולכים להוגוורטס, למרות הסיכון הגדול שהם לוקחים? אתם הייתם הולכים להוגוורטס? איך ההורים של הילדים מסכימים להם ללכת להוגוורטס? אתם הייתם מסכימים לילדים שלכם ללכת לשם? לדעתכם שווה ללכת להוגוורטס למרות הסיכון הגדול? דיון נעים :) -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 11:39 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בספרים מוזכר שלהוגוורטס יש המון הגנות קסומות, אי אפשר להתעתק שם והמורים נבחרים בקפידה על ידי אלבוס דמבלדור האגדי.
בנוסף במשך כל השנים מתה שם רק מירטל המייללת [לא כולל הנהרגים במלחמת הקוסמים בהוגוורטס שברור שהיא לא היתה אמורה להיות במהלך חיים רגיל] אז כנראה שהוא לא מסוכן עד כדי כך... בנוסף יש שמה מרפאה מטורפת עם מדאם פומפרי שיודעת אשכרה לרפא את הכול, אז אולי הוגוורטס באמת לא כל כך מסוכנת. אני הייתי שולח לשם את הבן שלי אם הוא היה קוסם... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 14:06 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוסף ללינקיה:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2023, 15:54 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מסכימ.ה עם אליאביאיר.
הוגוורטס מאוד בטוחה בדרך כלל, בלי להזכיר שכל אחד מהמורים מיומן מאוד בתחום שלו, ושום נזק לא יקרה בגלל צמחים טורפים כל עוד פרופסור ספראוט בסביבה. כל הדברים שקרו להארי לא היו דברים רגילים כלל, ורובם קרו לו בגלל שהוא לא שמר על כללי בית הספר, כגון זה שהוא ביקר במסדרון עם פלאפי, או קפץ לביקור ביער האסור. הדבר המסוכן היחיד בהוגוורטס היה הבסיליסק, וגם הוא כבר מת, ולכן הייתי הולכ.ת בשמחה להוגוורטס, ואם לא אני, אז לפחות הבן שלי. -------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |