![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:32 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רואה שאבאבניקיםם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:33 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ניסיתי להוכיח לבנות שלנו יש דברים שלהם אין
אבל פאק אין לי רעיונות -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:35 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא שבאבניקים איזו עונה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:37 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי נזכרתי מה רציתי לשאול אותך בינשופים אבל זה מרגיש לי קצת חסר טאקט עכשיו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:41 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איים אה פרפקט אול אמריקן
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:45 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשאל תשאל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:47 PM
|
||||
אוקיי לביבה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:52 PM
|
||||
אני מאוד גאה בעצמי על הבדיחה הזאת ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:53 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בוכה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 14:56 PM
|
||
אני רואה עכשיו יוטיוב שורטס וממש מצחיק אותי שסרטון אחד מרגש של חיילים או משהו וסרטון אחר כך מישהי מודדת שמלות כלה\צרפתי מכין מקרונים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 15:00 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביקשתי היום עזרה מהמורה למתמטיקה והייתה לפני ילדה שהיא גם בבר אילן אבל לא ביום שלי
וכזה הצצתי לדף ולא הבנתי כלום ושאלתי אותה איזה שיעור הם והיא אמרה כזה ״הממ נראלי 7? או שאולי 8״ אנחנו בינתיים בשיעור 4:::::::::::::: --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 15:01 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 15:03 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🥰 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 15:04 PM
|
||||
רגע איך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |