![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:43 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רבתי עם בנות שלא מבינות שום דברררררר מה איתך וזה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייה יי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:44 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעבוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי טוםם
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את אומרת יאללה אימצתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טום מה דעתך לשנות את המידניות של הטריוויה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:46 PM
|
||
לא
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף למה אני בסדר מנסה ללמוד אבל זה לא עובד:) אמרו בחדשות שתושבי עוטף עזה יתכוננו למגורים חלופיים למשך שנה אני לא גרה בעוטף אבל קרוב אז חחחחחח מה נראה להם ששנה אני אהיה במצב הזה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לנקודה אחת לכל שאלה, לא לחמש נקודות. זה לגמרי הורס את כל הרעיון של השקעה ותחרות בין בתים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:47 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רחוקה משםםםם -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:48 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה את מתלוננת לכם יש ביליארד נקודות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:49 PM
|
||||
תחשבו על זה נורמלי. בנאדם משקיע בפעילוית כל השבוע, מגיע לסכום של 60 נב שהוא הצליח לצבור ואז פתאום. לאחר חשי שעה של לשבת מול המחשב. עוד 100 נקודות של מישהו אחר בלי השקעה. וכל העבודה שלו יורדת לטמיון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
את אומרת את זה רק כי סליתרין לא מנצח זה נכון גם על פאנפיקים אגב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריוויה נכלל בהשקעה ותחרות…. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:50 PM
|
||||
לא? אני אומרת את זה כי פאקינג גורם לזה שלבתים האחרים אין שום סיכוי לנצח אם איתיחר ורוזנ כאן. ליטרלי. וגם. מה שאמרתי קודם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |