![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:51 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תביני שפעילויות זה לא מקום שמרוויחים בו נב בכל מקום אחר מרוויחים הרבה יותר גם בשנת הלימודים, גם בפאנפיקים, גם בטריוויה אז או שישנו את הפעילויות להרבה יותר נב, או שאנשים יבינו שנב על פעילויות זה בונוס נחמד וזה לא באמת משפיע אין סיבה לשנות את שאר הדברים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:52 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הם מתחברים לטריוויה? לא הייתי שם יותר מדי זמן שבוע הבאה אני מפעילה אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:53 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כתוב בהערות וכו שכן. הנמהנלים כותבים שכן. מה לא נכלל? וכן. פאנפיק זה עבודה של כתיבה. לפחות 7 שורות מלאות. ועל זה מקבלים 50 נב. וטרייויה זה 100 נב על להצליח כמה שיותר מהר. זה נראה לכם הגיוני?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת ג'יני החתימה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא אז חזרתם ללימודים? -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה לכתוב מהר ואשכרה לדעת את התשובה כן זה נראה לי הגיוני תודה ששאלת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:54 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פדופיליה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:55 PM
|
||
היא אמרה לי תראה
החיים די קלים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אשכרה. את משקרת לעצמך ואת יודעת את זה. לדעת את התשובה זה ממש לא ביג דיל. המהירות והלחץ עושה הכל. זה דשאת טובה בזה לא אומר שזה הוגן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מה זה משנה שזה כתוב בהערות? רואים שזה כמות לא הגיונית... אם לטריוויה היה פחות נב אף אחד לא היה נכנס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:56 PM
|
||||
מה- -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מתחמקת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
איזה טיימינג הוא מצא לו רבין
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
זה לא עבד ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2023, 16:57 PM
|
||
אולי גם נמצא
איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב מהשו עצובב או סיפור אהבהה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |