![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:40 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילדים מהכיתה שלי לעומת זאת צריכים להשאיר את הבדיחות הגסות שלהן לעצמן ״אז הצינור הזה…״ ״חחחחחחח צינור לחחחח זה כמו….״ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:42 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קוקומן זה נראה כמו גללים של עז אבל זה טעים. אז מה זה אומר? ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צינור --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:47 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אם כבר דברים שעז מוציאה מהאיזור ההוא סיפרתי לכם על הפעם שחוויתי לידה של עז? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו מתי ואיך?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה איך אף פעם לא שמעתי על זה אולי גם נומי חשב שאני ותהילה ואביה זה אותה כת ואת התעקשת שלא? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:48 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כוןןן המוןן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:49 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:50 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את צריכה להיות ממלכתית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:52 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד פה
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:53 PM
|
||||
אוקיי אז הייתי בבית ספר ביסודי והיה לנו עזים שהסתובבו שם תמיד ואז אחת מהן היי ה בתהליכי לידה ועזים יולדות כזה מאחורה והיא הוציאה את הראש ולקח לה איזה שעתיים להןציא את שאר הגוף אז היא הסתובבה בבית ספר וזה נראה כאילו יש לה ראש גם על הצוואר וגם בישבן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:53 PM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחח הכינוי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:54 PM
|
||
איתמר הסמלש שלך מפחיד אותי
--------------------
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:56 PM
|
||||
די סו לא כולם שמעו את הסיפור הזה אז סיפרתי לך פעמיים אותו סיפור חכם מקשיב כפליים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 19:57 PM
|
||||
חכם שומע פעמיים סופי ממש כואבות לי הרגליים תצילו אותי וואי אני חושב שאני אגזור לעצמי שוב את הפוני --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |