![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:22 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה עכשיו אזעקה בגאליה
גאליה זה לא מקום באירופה שהרומאים כבשו? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:22 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסטריקס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:23 PM
|
||||
כןכןכן בדיוק -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:23 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי את כל הזמן מדברת על זה שצריך את יעל בהנהלה ולא ידעתי שחלמת את זה או מה שלא יהיה וזה קצת מעליב שאני משקיע ופעיל ואני לא אופציה אפילו לדעתך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת עוד מעט הנשף.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:27 PM
|
||||
אה אה אה לא כן אפשר להבין אותך. סליחה שפגעתי? חוץ מזה שלהבא. זה שאני אומרת שמישהו הוא אופציה. לא אומר שאנשים אחרים לא יכולים ליהיות אופציה. אל תפתחו מסקנות בלי מספיק עובדות. אז אם יעל מועמד. לא אומר בשום צורה שאתה לא:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:27 PM
|
||
ממש מצחיק אותי שמדברים על זה עכשיו
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:29 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן טוב אבל אם כל פעם שעולה הנושא אתה מדבר על יעל ולא על אף אחד אחר זה בהחלט אומר שיעל הוא המועמד היחיד מבחינתך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בסופו של דבר זה ויכוח פילוסופי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא נו זה פשוט שאוניסף חלמה על זה פעם ואז היא אמרה כן יעל ממש מתאים להיות סגול וזה זה לא שהיא לא חושבת שאתה גם יכול :) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוששש
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רייבנ צריכים להיערך לזה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:30 PM
|
||||
כן את סה כבר סיכמנו אוניסף פשוט אמרה שבאופן כללי אם כל פעם שהנושא עולה היא אומרת שצריך להעלות את יעל זה לא אומר שהיא לא חושבת שגם לי מתאים --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:32 PM
|
||||
די להסיק ואז להאשים אותי בדברים לא מוכחים. זאת הייתה בדיחה פרטית ( סוגשל) ביני ובין יעל. אז לא. זה בהחלט לא אומר שיעל הוא המועמד היחיד לדעתי. זה אומר שאני ספציפית ברחתי לדבר על יעל כי זה הצחיק אותי. פשוט מאוד אוקיי. עכשיו שמתי לב שזאת הודעה נורא חריפה. אז סליחההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2023, 15:34 PM
|
||
התשובהההההההההההההההה
--------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |