![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא סבבה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:44 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא טוב אבל אני רואה אותו בשביל שיידיבאג היא הדמות הרשמית האהובה עליי בכל הסדרה -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:46 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור מה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:48 PM
|
||
מצחיק אותי שקוראים לזה פורטל הארי פוטר
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:49 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם משהו יעבור אישור אני חוזרת בתשובה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:50 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני אפילו לא זוכר מהצהריים נראה לי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך מסדרים את החדר
ברצינות אני חייבת שמישהו יעזור לי עם זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:51 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף @אוניסף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:51 PM
|
||||
הו וואו זה המון זמן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני גם אשמח -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:53 PM
|
||||
את מתחילה מהפינה ומשם מתקדמת עד שהכל מסודר או שאת מרימה את כל הכלי כתיבה או את כל החפצים שמתחילים באות פ או את כל מה שסגול עד שהכל מסודר --------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:54 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שזה רעיון ממש טוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:57 PM
|
||||
האמת שאלו רעיונות די גאוניים אבל לא נראה לי זה יעבוד ככ כי לא סידרתי את החדר חמש שנים בערך? אולי יותר פשוט ליטרלי הכל מבולגן. בחדר עצמו יש כל כך הרבה חפצים לא קשורים וגם בתוך הארונות והמגירות וכל זה מבולגן ברמה אחרת ויש המון מדפים ומגירות שפשוט יש שם חפצים רנדומליים לא קשורים אחד לשני שאני לא בטוחה אם אני צריכה בכלל אז אין לי מושג מאיפה להתחיל כי גם לשום דבר אין מקום נורמלי בערך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 20:57 PM
|
||
תתחלי בלזרוק דברים.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |