![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אנייי6>>>>>> @אמיר לוללל הבית ספר שלך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:40 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח לעבודה הזאת
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:43 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה עזרה? ממש בא לי לעשות את זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:46 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכןכן -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון ולמה הוא לא המציא כזה בלי גלוטן יש לי דודא לפיתה פיצה כבר 7 שנים אני שונא את המילה דודא אבל לא הייתה דרך אחרת להגיד את זה אז תסלחו לי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:55 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קמתי משנצ
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:55 PM
|
||
ורד שוב?
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:56 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז מה בדיוק ההוראות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:58 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליה אני אדם עייף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:58 PM
|
||||
לכתוב על קווי הדמיון בין האיסלאם לנצרות ורד זה לא בריא בשעות כאלה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 21:59 PM
|
||||
ליה א. ממתי אכפת לי מבריאות ב. לא יפה לשפוט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 22:03 PM
|
||||
זוכר את הילדה הזאת מהכיתה שלי שאמרה שאני לסבית? היא כל הזמן משתמשת במילה דודא אני שונא את המילה הזאת זה תמיד מזכיר לי אותה (אני שנא את המילה בלי קשר כן) אה אגב אני די בטוח שיש פיתות ללג -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 22:06 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה סתומה אני וואי
הרגע קמתי משנצ איזה טעות לישון שנצ לפני הלילה ישנתי איזה 8 שעות? למה פשוט לא לישון בלילה הצילו -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 22:07 PM
|
||
סליחה אני פשוט לא חושב שקוראים לזה שנצ אם זה לא בצהריים
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2023, 22:08 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז שינה😭 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |