![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: Oct 30 2023, 19:35 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני אוהבת להביט אל השמים הכחולים מה את מתלהבת מתבדחים החברים אני מתעלמת ממשיכה להתבונן בעננים ולחלום שעוד יהיה פה טוב יהיה פה טוב בארץ שלי יהיה טוב אני יודעת יבוא יום ואף אחד לא יעז לגעת בנו אנחנו גיבורים ושוב אני כותבת דברים לא ברורים מעבירה את המכחול מציירת פסים פסים של אהבה וגעגועים למשהו שחסר שנעלם בחיים ... יצא ממש מוזר וההתחלה פחות או יותר מועתקת ממשהו שכתבתי פה פעם התלבטתי אם לפרסם אבל מה יקרה ת"ב? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Nov 1 2023, 06:54 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה שיר יפה.
יש בו עומק ותקווה ומעט עצב, הכל במינון הנכון. איזה כיף שאת מפרסמת פה הרבה, יש בשירים שלך הרבה כנות ואני ממש אוהבת אותם. זה בסדר גמור לקחת דברים שכתבת פעם ולהשתמש בהם היום, כל עוד את מביאה אותם לרמת הכתיבה שאת בה עכשיו. בנוגע לבית האחרון, בהתחלה היא כותבת ושניה אחרי זה מציירת, זה קצת מוזר ואין את המעבר בינהם. בעזרת ה' יהיה טוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |