![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 2 2023, 15:50 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סמטת נוקטורן פעילות רב שלבית שלב ראשון נכנסתי לחדר החשוך ושם פגשתי את, איך לא, פרד. "איך חזרתי לחיים?" שאלתי אותו, והוא רק ענה לי בחיוך אפוף מיסתוריות. "באתי להציע לך משהו-" הוא פתח "-אבל אני רואה שאת לא מעוניינת" "לאלא" אמרתי בבהלה "אני מעוניינת! מה רצית להציע?" "יפה" הוא ענה והוציא חפצים שנראים מסוכן "יש יחידים, אני וג'ורג מייצרים כאלה.. תוכלי ליהיות הראשונה שקנתה.." "מה הוא עושה?" שאלתי, לפתע קטעה אותנו חריקה. וראיתי שג'ורג' מיליסדנט ווירברייט מירגו דמבלדור "אתה בא איתי" הוא אמר בקול עמוק פרד החוויר, "רגעע" צעקתי "מה זה עושה??", פרד לא ענה. ונפל על בקבוק משונה שנח בצד, ונעלם אז שלום לכם, אתם רואים שאיזה מצב אני? יש לי חפצים מסוכנים. שיש יחידים מהם ואני לא יודעת מה הם.. אתם חייבים לעזור לי! יש לי רק כמה פרטים על איך הם נראים, לדוגמא יש לאחר מהם כדור שיוצא מכדור אחר. אלה חפצים משונים. אני פשוט אתאר אותם לכם, ואת תעזרו לי, טוב? רגע לפני שאתם עונים אני אסביר, אתם חייבים לעזור לי עם זה. זה של האחים וויזלי! אם פרד אומר שזה מסוכן אז זה מסוכן כנראה! אז אתם חייבים לעזור ליי איך? מה, ננחש מה הם עושים? כןן בדיוק! אני אתאר כל אחד ואתם תנחשו מה הוא עושה! ניחוש יפה:) אז אני אתחיל לתאר: הזה שהתחלטי לתאר קודםמקל באורך בערך 24 סנטימטר ובקצה שלו יש עיגול והוא קטן יחסית, הוא עשיו מעץ. ובקצה של העיגול. ושאני נוגעת בו זה עושה זץ. וזה נראה כאילו הוא חצי שבור. פשוט תנחשו מה זה. פרטים תכנים: 1. אתם מנחשים מה הוא עושה, ואיזה חפץ עוצמתי הוא מהפ. ואז אני מגיבה עם החפץ הבא. הראשון שעונה ראשון מקבל את התגמול. 2. לכל מתמש יש ניחוש אחד לפני התגובה שלי. 3. זה יכול ליהיות גם החפץ הכי לא ברור והכי לא מוכר 4. הרמת קושי עולה יפה, תגמול? כמובן! על כל הבנה\ניחוש אתם תקבלו 50 חרמשים ו8 נקודות בית שווה לא? בואו נתחיל בניחושים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2023, 16:57 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השרביט של בלטריקס לסטריינג'
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2023, 22:54 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שרביט חזק בשינויי צורה ליבת השרביט - שערת ויליה תכונת השרביט - נעים חומר שרביט (סוג עץ) - אלון אורך השרביט - 24 סנטימטרים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 12:15 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרביט הבכור
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 13:47 PM
|
||||
ו... אמיר צדק! [COLOR=DarkViolet]החפץ הבא:[/COLOR] זאת קערה גדולה כזאת מלאה במים מוזרים. הקערה לא נשפכת. ומים זה לא בדיוק מה שיש בתוכה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 13:48 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגיגית של דמבלדור
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 16:20 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקערה במערה עם התליון של סלית'רין
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 16:56 PM
|
||||
ו... אמיר צדק! החפץ הבא: זה מצית מוזר כזה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 17:01 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מעמעם?
-------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 20:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעמעם
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2023, 11:03 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שגל ועופרי אמרו
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2023, 11:44 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המאמן של דמבלדור ששואב אורות
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2023, 20:07 PM
|
||||
ו... מטילדה צדקה! החפץ הבא: זאת סכין לבנה מחודדת ומעוקלת מעט. הסכין בערך בגודל של חצי רגל של ילד. ויש עליה שאריות רוק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2023, 20:13 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניב של בסיליסק
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2023, 20:16 PM
|
||||
ו... ניתאי צדק! החפץ הבא: זה מקל ארוך ומוזר. מחוברים אליו ברזלים ומין בד זכוכית קרוע על המקל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |