האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

איפה אלוקים היה בשואה? איפה הוא עכשיו? ||דיון, דיון.
פורסם ב: Nov 16 2023, 23:40 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 66
מגדר:male
משתמש מספר: 85182
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (כל השמות תפוסים @ Nov 16 2023, 21:21 PM)
"מאיפה אנחנו יודעים את כל זה? מהתורה הקדושה כמובן. שם כתוב הכל." - כמובן , אבל בא לא נשכח שהוא זה שכתב אותה , ואם הוא שקרן פתולוגי רוצח תינוקות אז זה לא ממש ראיה...

לא ממש הבנתי , לא אמרתי שהוא עושה רק רע, אלא שהוא עושה גם רע, מה שהופך אותו לרע, ובכן אין לי מושג בכל מקרה מה מניע אותו לגרום לי לקום בבוקר, אין לי שמץ של מושג מה מניע אותו אם בכלל, אבל אני כן רואה שהוא עושה פה דברים רעים אעפ שהוא יכול למנוע אותם. כשאני רואה תינוק סובל למוות המוסר שלי דורש להגן עליו, וגם אם אלוקים אחראי לזה, לא הופך את זה לבסדר, הועבדה שהוא הרבה יותר מגניב וחזק וחכם מאיתנו לא מתירה לו שום דבר כזה.

"אני אגיד לך מהאלוהים בוחן רק את הטובים ביותר ונסתרות דרכי האל המלחמה הזאת נוצרה לאחר קרע גדול בעם אוליי זה איזשהו מסר לכך שאנחנו צריכים להתאחד" - אין שום סיבה מספיק טובה. פשוטו כמשמעו. הוא יכול לעשות הכל כולל לאחד את העם בלי לרצוח אלף איש באכזריות. כמובן שאם זה הסיבה שלו אז זה עוד יותר מזעזע ומבחיל.

"אתה צודק שזה ממש מרושע לרצוח תינוקות ממול ההורים שלהם אבל🤧😢😢 זה מה ש ה רוצה וזה מה שיקרה😭😭" - אממ , כן, זה בדיוק הבעיה, שהוא רוצה שזה מה שיקרה.

אתה מתייחס לאלוקים כאילו הוא אחד מאיתנו.. ולא הוא לא אחד מאיתנו אלה מעלינו.
כל מה שאתה אומר הוא נכון ויפה במידה ומדובר בבני אדם..
אין לנו רשות לעשות חשבנות למי שברא את הכל ויצר את הכל כולל את המחשבות שלנו.
אנחנו רק בני אדם ולעולם לא נוכל להבין את סדר הארועים. העולם הזה שייך לו ולא לנו. גם אנחנו שייכים לו.
ה' ברא לנו סיפור שלם, וכמו בסיפור יש גם דברים רעים אך בסוף רק הוא יכתוב את הסיום של הסיפור הזה
וה' יכול לעשות הכל. הוא יכול להחיות את מי שמת, לרפא את מי שחולה, להוליד ילדים לאישה בת 90
להוריד גשם כשיש שמש, להפוך את היום לילה ואת הלילה ליום-הכל.
לעולם לא נבין חשבונות שמיים אבל תהיה בטוח שה' יכול לתקן את הסיפור הזה ולעשות לו סוף טוב בכל שניה נתונה
נכון שיש רע, אבל גם יש המון טוב והמון ניסים.
יש המון מידות בעולם והמון גזרות וכל מיני דברים שמביאים רע לעולם
נשאר לנו רק להתפלל שכל הדברים האלו יוסרו מעלינו ושנזכה לראות רק טוב
אני ממליץ לך בחום ללמוד יותר על נושא הדת מהצד של היהדות ולא מכל מיני צדדים אחרים..
תחקור למה בעצם יש לנו תורה ומהי התורה, ומה התפקיד שלנו בעולם הזה עכשיו
אתה לא חייב להאמין בזה אבל פשוט תחכים יותר

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 28 2023, 00:37 AM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (כל השמות תפוסים @ Nov 3 2023, 14:50 PM)
Cela2018 , אתה נוצרי? סתם מתעניין
ולא הבנתי , העובדה שאנשים עשו דברים כאלה ואחרים לא מצדיקה את העונש ,שום "חטא" לא מצדיק כזה עונש , או לפחות כמעט כל חטא. שלא נדבר על כך שרוב האנשים האלה שסבלו היו אחלה אנשים ולא עשו משהו רע. גם אלוקים הוא זה שהגדיר את זה כ"חטא" ואז מעניש. הוא היה יכול לבנות עולם אחר. בלי רוע.

ואני גם לא מבין על סמך מה כולכם אומרים את זה? מה אתם יודעים על אלוקים? אני באופן אישי אין לי שמץ של מושג איך המוח שלו בנוי , תיקון טעות , אין לו מח בכלל , אין לו גוף , אין חי שום מושג מה מניע אותו, למה אתם בטוחים שהוא לא רע? יכול להיות שמשהו אצלו פגום מוסרית , שהוא חושב שלהרוג מלא אנשים זה סבבה. מאיפה אתם מכירים אותו? אני באמת לא מבין...
אם לצורך הדיון הייתם קוראים סיפור פנטזיה על מפלצת אדירה שהשתלטה על כדור הארץ, והיא דורשת שיהרגו כל שנה 100 ילדים , אני בטוח שהיא היתה הרע בסיפור. אני לא מבין מה זה שונה?

השקפתי הדתית לא רלוונטית כרגע (נולדתי בהתבוללות לאב נוצרי קתולי ואם יהודייה חרדית, אם זה משנה)
תראה, אלוהים כבר יצר עולם מושלם ללא רוע. הוא נקרא גן עדן, המקום שכולנו שואפים להגיע אליו. אממה, החטא הקדמון של אדם וחווה עם הנחש הביא אותם לסילוק מגן עדן והגענו לעולם נחות שבו יש סבל ומוות. לשטן יש הרבה שליטה בעולם הזה, כמו למשל כשאלוהים נתן לשטן לנסות את איוב, דבר שבכלל לא היה יכול להיות אפשרי בגן עדן, אבל הוא כן אפשרי בעולם הגשמי הזה. אתה מוכרח להבין שהעולם המושלם קיים אבל אבותינו הקדומים הרסו לנו כל סיכוי לחיות בצל אלוהים וגבורתו הנצחית. לפחות עד המוות ואחרית הימים. הרוע הוא תוצאה של החטא וכמובן שעל כל חטא צריך לשלם.

פה קבור הכלב. שאלת המיליון, אח יקר. פה נמדדת האמונה שלך. עד כמה אתה מאמין באלוהים, בברית סיני, בהגעתו של המשיח באחרית הימים וכו'. רבים הם האנשים שטוענים כמוך וחשוב להבהיר את זה - זהו עניין שמגיע נטו מאמונה. אם אתה תחליט להאמין שאלוהים הוא טוב, כך יהיה. מחשבה יוצרת מציאות ואמונה מחזקת את האדם, אם תאמין בטוב של אלוהים אתה רק תתחזק ותתפתח יותר ויותר. נכון, יש המון רע בעולם, העולם אליו גורשנו בגלל חטא גן עדן, שבו לשטן יש יד חופשית. ועדיין, על כך עומדת כל אמונתך. תחליט להאמין באלוהים, תקרא את התנ"ך (כל כך הרבה פסוקים מדהימים על האהבה של אלוהים לעם ישראל, ממליצה לקרוא את כל מגילת שיר השירים שמבטאת את האהבה בין אלוהים לעם ישראל). זה הכי קל לצאת נגד אלוהים אחרי שהוא ברא לנו עולם מדהים לחיות בו (אל תשכח - "אין מי שייתקן אחריך") ואז בשנייה שטיפה קשה אנחנו משחררים אחיזה באמונה וזאת הטעות שלנו.
אלוהים אוהב אותך, אח יקר. הוא אוהב גם אותי. הוא אוהב את כולנו.

"מאיפה אנחנו יודעים את כל זה? מהתורה הקדושה כמובן. שם כתוב הכל." - כמובן , אבל בא לא נשכח שהוא זה שכתב אותה , ואם הוא שקרן פתולוגי רוצח תינוקות אז זה לא ממש ראיה...

לחלל את שם אלוהים בצורה כזאת זה ממש מקומם. אבל אני יודעת שברגע שתשלים עם האמונה, כל הספק שיש לך על אלוהים ייעלם. הכל תלוי באיך אתה תקבל את העולם ומה תהיה התפישה שלך. אם תחליט לקבל את אלוהים, מה טוב. אם לא, זכותך.
בשורת לוקס, הברית החדשה, פרק כג, פסוק לד: אמַר יֵשׁוּעַ: ‮"אָבִי, ‮סְלַח לָהֶם, כִּי ‮אֵינָם יוֹדְעִים מָה הֵם עוֹשִׂים."
מתפללת שאלוהים ימחק את מה שטענת עכשיו כי זה דבר מאוד חמור להגיד. אמן.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Dec 10 2023, 19:21 PM
צטט הודעה

אל בדימוס
**

פרטי משתמש
חרמשים: 12371
משתמש מספר: 85969

לא טענת טענה בעלת משקל מוסרי כלשהי, רק סיפרת אירועים היסטוריים תנכים.
העובדה שפעם היה עולם מושלם לא אומרת שזה בסדר לשים אותנו בעולם כזה. וגם אם אבותינו חטאו אין שום הצדקה מוסרית להעניש אותנו בזוועות כאלה. אנחנו לא חטאנו , לא עשיתי רע לאיש.
וגם אבותינו? במה הם כבר חטאו? אז אכלו איזה תפוח? ביג דיל. אלוקים כאילו נהנה להמציא חוקים מוזרים ולהעניש אותנו עד סוף הדורות? מה הקטע?
גם אם אאמין באלוקים אני לא יכול להכריח את עצמי לחשוב שהוא טוב.

אממ אני גם מקווה שהוא יסלח לי על זה, אני מניח שהוא בוחן כליות ולב וכו' וכו' אז אם באמת יש לו תלונות הוא מוזמן לבוא ולהסביר לי, אני מניח שהוא מודע לכך שהוא לחלוטין גורם לי לחשוב שהוא רע.

--------------------
נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.

---------
פורסם ב: Dec 14 2023, 19:40 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1059
משתמש מספר: 84619

אני פשוט לא מבין את הדיון. הדיון מתחיל מתוך הנחה שאלוהים קיים, אז על מה יש לדון בכלל? האם אתה מנסה להבין את אלוהים? לתרגם את זה במונחים של מוסר? מי יצר את המוסר? מי יצר היגיון? זה פשוט לא שאלות "איפה היה ה'" ה' הוא לא בן אדם ואתה לא מבין אותו ולא יכול להבין אותו

--------------------
מעט מהעשב דוחה הרבה מהעצב

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:02 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1329
משתמש מספר: 86219

זה לא מסובך. הוא לא טוב. הנחה ראשונה שאני מניח שכולם מסכימים: הוא כל יכול ולכן הוא יכל לבחור בדרך אחרת (שתפגע פחות). הנחה שניה: כל דבר שפוגע או שפוגע יותר ממה שהוא היה צריך, במודע מתוך בחירה הוא לא טוב.

--------------------
יהודה | בן 16 | פרפקטציוניסט
| נגרות

שלמות - כי למה להתפשר על פחות?
צמחונות - "הרצחת וגם אכלת"?
רציונאליות - כי למה להיות דביל?

https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...4484&showchap=2

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 17:12 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

אני לא יודעת מאיפה החוצפה והאומץ, ואולי הטיפשות, בלהגיד דבר כזה על אלוהים.
כשילד עושה בעיות האבא לא נותן לו סטירה מידי פעם? זה חינוך. ומה זה אומר? שאנחנו נעשה מה שבראש שלנו ולא ניענש על מעשים רעים? אם באמת יש בורא לעולם, ויש, התפקיד שלו זה להעניש את מי שמפר את הסדר שהוא קבע בעולם הזה. כמו אבא שמחנך בן.
אני אתפלל בשביל כולכם, כופרים. שאלוהים יסלח לכם על הטיפשות שיוצאת מכם. חילול השם כזה גדול לא ראיתי המון זמן. ועוד בפרהסיה, איזה בושות.
"סְלַח לָהֶם, כִּי ‮אֵינָם יוֹדְעִים מָה הֵם עוֹשִׂים" - הברית החדשה

מאיפה לכם שאין אלוהים או שהוא רע? תראו לי הוכחות חותכות מדעיות היסטוריות ותיאולוגיות שהוא לא קיים או רשע. קדימה. נראה עד לאיזו רמה של טירוף אתאיזם יכול לקחת אותך.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 23:16 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

מעניין שבחרת בדוגמה הזאת... אבא שמכה את הבן שלו כדי שהוא יתחנך. עושה את זה כדי שהוא יהיה מחונך. נראה לך שאבא שאוהב את הבן שלו. וצריך לחנך אותו.
אם יש לו אפשרות אחרת שהבן יהיה מחונך בלי מכה. כל אבא נורמלי היה בוחר בה.

דווקא אלוקים לא בחר ככה.

--------------------
| נגרות

---------
פורסם ב: Dec 21 2023, 23:48 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש

QUOTE (CELA2018 @ Dec 21 2023, 17:12 PM)
אני לא יודעת מאיפה החוצפה והאומץ, ואולי הטיפשות, בלהגיד דבר כזה על אלוהים.
כשילד עושה בעיות האבא לא נותן לו סטירה מידי פעם? זה חינוך. ומה זה אומר? שאנחנו נעשה מה שבראש שלנו ולא ניענש על מעשים רעים? אם באמת יש בורא לעולם, ויש, התפקיד שלו זה להעניש את מי שמפר את הסדר שהוא קבע בעולם הזה. כמו אבא שמחנך בן.
אני אתפלל בשביל כולכם, כופרים. שאלוהים יסלח לכם על הטיפשות שיוצאת מכם. חילול השם כזה גדול לא ראיתי המון זמן. ועוד בפרהסיה, איזה בושות.
"סְלַח לָהֶם, כִּי ‮אֵינָם יוֹדְעִים מָה הֵם עוֹשִׂים" - הברית החדשה

מאיפה לכם שאין אלוהים או שהוא רע? תראו לי הוכחות חותכות מדעיות היסטוריות ותיאולוגיות שהוא לא קיים או רשע. קדימה. נראה עד לאיזו רמה של טירוף אתאיזם יכול לקחת אותך.

את קצת מבלבלת בין התורה לבין הברית החדשה...
אני רק חייב לציין שה' רחום וחנון וגם אם הוא מכה אותנו במכה קשה
זה לא אומר שזה התפקיד העיקרי שלו.
קוטנתי, אבל אני חושב שאם לא היו כל מיני דינים
עם ישראל היה רואה רק טוב כמו שלכתחילה נועד לנו.
אבל חוץ מהקטע הזה אני די מסכים איתך ואני חושב שאת מסכמת את זה בצורה טובה.

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Dec 22 2023, 14:43 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

אלוקים גורם להכל? אם אני מבין אתכם נכון. הוא גרם לנו לכפור (לפי שיטתכם. אני אישית מאמין [לפחות לביינתים]). ואז הוא מעניש אותנו?

--------------------
| נגרות

---------
פורסם ב: Dec 22 2023, 14:54 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5122
משתמש מספר: 84498

זה לא שהוא גורם לנו לכפור, יש לנו בחירה.. אם הוא היה גורם לנו לעשות הכל בלי שנבחר מה לעשות בעצמנו העולם היה מושלם כי כולם היו מאמינים (כי לא הייתה בחירה)

--------------------

חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך..

---------
פורסם ב: Dec 22 2023, 15:46 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש

הייתי שמח לעולם מושלם. חוץ מזה CELA2018 אני לא אתאיסט.

--------------------
| נגרות

---------
פורסם ב: Dec 25 2023, 12:31 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1059
משתמש מספר: 84619

QUOTE (למה העולם לא מושלם??? @ Dec 22 2023, 14:46 PM)
הייתי שמח לעולם מושלם. חוץ מזה CELA2018 אני לא אתאיסט.

אחי תלמד ספרים שמדברים על הנושא הזה לפני שאתה מסיק מסקנות

--------------------
מעט מהעשב דוחה הרבה מהעצב

---------
פורסם ב: Jan 9 2024, 14:01 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

1) אני לא מבלבלת בין התורה לברית החדשה, אני משלבת ביניהן.
2) זה בדיוק עובד ככה. אני אספר לכם סיפור קצר שהרב שלי סיפר לי אז בתקופה שהייתי חרדית ואקצר את זה מאוד רק לפואנטה:
אנשים הולכים ברחוב ורואים כסף נופל על הרצפה. הם יאספו את הכסף וילכו. אבל אם אבנים יפלו על הרצפה האנשים יסתכלו למעלה וינסו להבין מאיפה נופלות האבנים. ככה זה גם בחינוך ובאמונה. כשהכל טוב אתה תאסוף את הטוב ולא תבדוק מאיפה זה בא או למה. אבל ברגע שתיפול עליך מכה קשה אתה תסתכל למעלה. וכשמסתכלים למעלה רואים את אלוהים שלנו, האבא הקדוש והאמיתי שלנו. אבא בשמיים, הוד ותפארת והדר כבודו. הקדוש מכולם.
אלוהים כמובן לא רוצה שיהיה רע לבריות שלו, אנחנו פאר יצירתו. כמו שאין אמא שרוצה לעשות רע לילדים שלה (יש פסיכיות שהן מיעוט). הורה לא עושה רע לילדים שלו, הורה מגונן עליהם. אתם כולכם עוד קטנים ועכשיו זה כבר דור אחר אבל פעם להעניש ילדים היה מכות חופשי, אני גדלתי עם מכות כל חיי. נפלאות ילידי שנות ה-90. לא מרוע, זאת דרך חינוך. אם אלוהים מפיל עליכם מחלה או מטלה שקשה לכם, תדעו שאלוהים נותן את הקרבות הכי קשים שלו לחיילים הכי חזקים שלו. אין ניסיון שהאדם לא יכול לעמוד בו. מה שהקדוש ברוך הוא נותן לכם זה בידיעה גמורה שאתם תוכלו לעמוד בזה.
אני התמודדתי עם מוות של אמא מסרטן כשהייתי בת כולה 23 ונטישה של האבא שלי וביטול חתונה ופרידה מהארוסה שלי. שנתיים לא יכולתי לצאת מהבית. שנתיים לא עבדתי, לא קמתי מהמיטה, בכיתי והקאתי כל היום כמו תינוקת. אבל הדברים האלה עוברים. קלישאתי ככל שיהיה, אבל זמן הוא התרופה. ואנשים קמים, אין ברירה אלא לקום. כל מקרה שאלוהים נותן לכם הוא נותן בידיעה שאתם יכולים לעבור את זה כמו גדולים. ואתם שומעים אותי מתלוננת על אלוהים? אני מהללת אותו כמה שיותר! או אמא שלי למשל שהייתה חרדית וגססה עם סרטן בבית חולים, הדבר האחרון שיצא לה מהפה לפני שהיא מתה הייתה תפילת מנחה.
אז להגיד שאין אלוהים? איפה הוא היה בשואה? איפה הוא עכשיו?
כן. הוא קיים. וכן הוא מעניש אותנו על חטאים. כי אנחנו לא אנשים מושלמים. היינו מושלמים בגן עדן עד חטא עץ הדעת שהביא אותנו לעולם הזה שיש בו ייסורים. אבל שלא תחשבו לרגע שאלוהים נגדכם או שלא אכפת לו. לא משנה מה יקרה לכם בחיים, תמיד הוא ייתן לכם את כל הכלים להתמודד.
תסתכלו על זה כמו ספורט. צריך שיכאב, צריך להתאמן, צריך להשקיע כדי לראות תוצאות. ככה גם החיים עצמם. אי אפשר להתקדם לכל מקום ככה בלי להתאמץ ולכאוב ולבכות ולהישבר מידי פעם. זה חלק מהחיים.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Jan 10 2024, 00:15 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש

QUOTE (למה העולם לא מושלם??? @ Dec 22 2023, 14:43 PM)
אלוקים גורם להכל? אם אני מבין אתכם נכון. הוא גרם לנו לכפור (לפי שיטתכם. אני אישית מאמין [לפחות לביינתים]). ואז הוא מעניש אותנו?

תמיד יהיו לנו נסיונות בעולם ולאדם יש זכות בחירה בין טוב לבין רע.
גם לאדם הראשון הייתה בחירה האם לאכול מעץ הדעת או לא.
למרות שידע שאסור,לא עמד בנסיון וחאט.. לכן מהרגע הזה האדם ירד לעולם הגשמי
ונאלץ לעבוד קשה יותר ולהצטער יותר.
אנחנו בשלב התיקון, תיקון הנפש והמידות. בסופו של דבר אנחנו צריכים להיות ראויים לכל הטוב המלא הזה. אי אפשר שירד עלייך טוב ותחזיר ברע נכון?
אז זהו,שנזכה להיות ראויים לטוב הזה ולהיגאל ולהגיע בחזרה ליעוד שלנו.

--------------------
עם ישראל חי!
כולנו אחים
-נועם|דתי|מקרב לבבות-

---------
פורסם ב: Jan 12 2024, 14:35 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

אל תשכחו שאלוהים השאיר בידינו את חופש הבחירה לעשות מה שאנחנו רוצים ויצר לב האדם רע מנעוריו. הבחירות שלנו הופכות את העולם למה שהוא. (כל עוד יש מוסלמים חיים העולם גם ימשיך לסבול)
אם אנחנו רוצים עולם טוב אנחנו צריכים להפוך אותו לכזה. בלי מלחמות, בלי אפליות, בלי טרור. השאלה האם אתם מסוגלים לזה כבני אדם, האם יצר הרע שלכם יכול להפסיק לעבוד. התשובה היא לא, אז לא יהיה שלום בעולם. לפחות עד שיגיע משיח צדקנו.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025