![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2023, 18:24 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קלישאה- תמיד דבר רע? || דיון אז הרבה מהאנשים שאני מכירה שקוראים ספרים ממש לא אוהבים קלישאות. אני מכירה גם כמה אנשים שלא ממש אכפת להם מקלישאות, אבל פחות מאלה ששונאים אותן. אני חושבת שחלק מהקלישאות יכולות להיות מאוד מעצבנות לפעמים, אבל חלקן נסבלות ודווקא כיף לקרוא עליהן. לדוגמה ''עלמה במצוקה'' אני לא סובלת, כי בתכל'ס זו קלישאה די שוביניסטית, אבל אויבים לאוהבים זו קלישאה שאני דווקא מאוד אוהבת לקרוא עליה. הרבה פעמים אני גם קוראת קטע בסיפור בלי להבין שמה שאני קוראת הוא קלישאה ואני עדיין נהנית. בסופו של דבר אני חושבת שקלישאות יכולות גם להיות מעניינות ולאו דווקא מעצבנות ונמאסות, אבל זה גם תלוי על איך מציגים אותם בספר. אבל אני בכללי כזאתי שלא אכפת לה לקרוא ספרים שיש בהם עקרון דומה, אז כנראה שזה קשור לדעה שלי. אז מה אתם חושבים? קלישאה זה תמיד גרוע בכל מצב, או שיש כמה שדווקא כיף לקרוא עליהן? דיון מהנה :) -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2023, 11:09 AM
|
||
זה תלוי איזה כלישאה יש כאלה שכבר נמאסות ויש כאלה שעדיין כיף לקרוא
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2023, 11:04 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הכול תלוי איך מציגים את הקלישאות, יש ספרים שבהם הקלישאה מאוד משעממת, אך בספרים אחרים הקלישאה מוצגת בצורה מוצלחת ומעניינת.
-------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2023, 15:44 PM
|
||
גם לפעמים יש קלישאות שאתה לא מבין שהן קלישאות
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |