![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 13:07 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*סופי אישרה דמויות משנה במלחמה || פעילות היי משתמשים. אני יודעת שזו יכולה להיות תקופה קשה ומפחידה. כדי לעודד קצת את המצב, החלטתי לפתוח פה פעילות (ובכללי, אם תרצו לדבר זה אתם תמיד מוזמנים לשלוח לי ינשוף) כן, זו באמת תקופה די קשה. אבל הי, שמענו פעילות? כן! אז אני מקווה שלפחות הפעילות הזאת קצת תסיח את תעדכם מהמצב :). אז בהרבה ספרים הדמויות מתמודדות עם מלחמה. לדוגמה בהארי פוטר, שהוא מתמודד עם וולדמורט. אבל בגלל שרוב הספרים מתמקדים בדמות אחת, ואנחנו יודעים רק איך הדמות הספציפית הזאת מתמודדת עם המצב, אין לנו דרך לדעת איך שאר הדמויות מתמודדות. אז מה שתצטרכו לעשות בפעילות הזו, זה לבחור דמות מספר שבו יש קרב/מלחמה, ולבחור מתוך הספר הזה דמות משנה, ולהגיד איך לדעתכם היא מתמודדת עם המצב. האם היא חושבת על דברים חיובים? האם היא לוקחת את המצב קשה? האם היא בדיכאון בגלל זה? אתם יכולים להמציא כל דבר שבא לכם, רק עדיף שישאר בתוך האופי של הדמות. התגמול לפעילות יהיה 160 חרמשים ו8 נקודות בית, והפעילות תיסגר עוד שבוע.
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 13:13 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
השם שלי אוריאל
הבית שלי הפלפאף הדמות שבחרתי היא ג'מס פוטר באיזה מלחמה מלחמת הקוסמים הראשונה הרגשות של הבן אדם הוא עומץ -------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 20:51 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים:מיכלי בצד בצד
הדמות שבחרתי+מאיזה ספר היא:פורודו משר הטבעות מה הייתה המלחמה בו התמודדה הדמות:מול סאורון שר האופל איך הדמות התמודדה עם זה רגשית:היה לפרודו את סאם שהיה איתו מההתחלה-יציאה לקרב מהפלך האהוב עליהם ועבר איתו בכל הדרכים עד שהגיעו למורדור ועד הסוף- בהר האבדון. היה לפרודו מאוד קשה אבל עם קצת עזרה מחבר טוב הוא עשה המון דברים וגמר את המלחמה. הערות/הארות/מלחמות:בעז"ה ננצח -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2023, 23:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: גל בצד הפל
הדמות שבחרתי+מאיזה ספר היא: פרד מהארי פוטר ![]() מה הייתה המלחמה בו התמודדה הדמות: הארי מול וולדי (יעני פרד מול וולדי אם הבנתי נכון את הפעילות) איך הדמות התמודדה עם זה רגשית: אני מניחה שמתי שוולדי והארי הסתובבו זה מול זה ויצרו ''מעגל מושלם'' (ציטוט של רולינגה) פרד היה מסתובב מול וולדי ומנסה להצחיק אותו בבדיחות קרש או פרצופים מצחיקים עד שוולדי היה מתפקע מצחוק ויורק על פרד את כל המים שהיו לו בפה אם היו לו מים בפה ואז פרד היה עושה לו ''א!ב!ד!ה! כ!ד!ב!ר!א!'' בצורה מפתיעה ביותר וולדמורט היה נופל על האדמה בפרצוף צוחק ומאושר הערות/הארות/מלחמות: -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2023, 20:09 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: ריבנקלו ..... הדמות שבחרתי+מאיזה ספר היא: סריוס מהארי פוטר מה הייתה המלחמה בו התמודדה הדמות:הארי פוטר מול וולדמורט איך הדמות התמודדה עם זה רגשית: סריוס היה פשוט צוחק וסך הכל נהנה מכל תשומת הלב והאקשן והיה משתמש בשיקוי שהפך אותו לאנימאגוס ועושה שיהיה לו גם אנימאגוס של נחש.וממציא כל מיני דרכים מקוריות להילחם אם וולדמורט הערות/הארות/מלחמות: תודה ומקווה שהמלחמה תסתיים בשלום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2023, 15:55 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים:קאלאדין בצד
הדמות שבחרתי+מאיזה ספר היא:אנתב׳ פרסי ג׳קסון מה הייתה המלחמה בו התמודדה הדמות:מלחמת הטיטאנים איך הדמות התמודדה עם זה רגשית: לפחות שורה וחצי אנבת ׳ ממש פחדה היא פחדה שפרסי לא ישרוד והיא דאגה לאבא שלה היא חשבה מה עם הטיטאנים ינצחו היא אף פעם לא תוכל לחזור לחיים שלה ולבית שלה והיא דאגה למחנה מה יהיה איתו היא ופרסי כבר לא יוכלו לשבת בשדה התות כמו שהם היו עושים כל ערב הערות/הארות/מלחמות: -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 15 2023, 13:57 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |