![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:15 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מה שתרצי אני עדיין קוראת לך מיכל אם אני אקרא לך... -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:17 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון זה נובי בטירוף בלה?? זה גם כאילו דודה בלהה בהנחה שחוץ ממך אף אחד לא יודע -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:18 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אנמח קיימת אה מוח שלי הרגכע קלט מה מוריה כתבה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבלי תיקון חוץ ממך אף אחד לא יודע מה זה
את לא!! יש לי קללה ביוונית תיזהרי! -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:19 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אמטרלוס? לא כזה טוב לי יש משהו בנורדית עתיקה ובלטינית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:20 PM
|
||
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:22 PM
|
||||
שלום גםלך יש לי שאלה את גם בקב וצה שלך הברבור השחור? ואם לא למה יש לך את הסמל שלהם? או שזה סתם כי את אוהבת את שהה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:24 PM
|
||
אוי שכחתי להוריד אותו
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:29 PM
|
||||
אה היית שם? או שסתם אהבת את זה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:30 PM
|
||
הייתי שם ופרשתי
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:31 PM
|
||||
אה וגם סליחה שאני נשמעת כאילו אני חוקרת שבכ או משהו כזה.. סתם אני מנסה להתרכז על משהו.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלנו בגדוד יש המון ילדים את חלקם אני אוהב את חלקם אני לא אכיר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:33 PM
|
||
התייעצת עם ג'יני?
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:34 PM
|
||||
לימדתי את אחותי בעל פה לשיר אותו ובזכותי היא חופרת כמוני על השיר שיר עצוב.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:35 PM
|
||
מכירים את זה שיש שיר שאהבתם ובגלל ששמעתם אותו הרבה פעמים אתם שונאים אותו?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |