![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:15 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מה שתרצי אני עדיין קוראת לך מיכל אם אני אקרא לך... -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️שביעיסטית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ I don't wanna say goodbye, 'cause this one means forever --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:17 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון זה נובי בטירוף בלה?? זה גם כאילו דודה בלהה בהנחה שחוץ ממך אף אחד לא יודע -------------------- תהילה | 16 | דתיה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:18 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אנמח קיימת אה מוח שלי הרגכע קלט מה מוריה כתבה.. -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבלי תיקון חוץ ממך אף אחד לא יודע מה זה
את לא!! יש לי קללה ביוונית תיזהרי! -------------------- עברתי משתמש בייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:19 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אמטרלוס? לא כזה טוב לי יש משהו בנורדית עתיקה ובלטינית -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:20 PM
|
||
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:22 PM
|
||||
שלום גםלך יש לי שאלה את גם בקב וצה שלך הברבור השחור? ואם לא למה יש לך את הסמל שלהם? או שזה סתם כי את אוהבת את שהה? -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:24 PM
|
||
אוי שכחתי להוריד אותו
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:29 PM
|
||||
אה היית שם? או שסתם אהבת את זה? -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:30 PM
|
||
הייתי שם ופרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:31 PM
|
||||
אה וגם סליחה שאני נשמעת כאילו אני חוקרת שבכ או משהו כזה.. סתם אני מנסה להתרכז על משהו.. -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצלנו בגדוד יש המון ילדים את חלקם אני אוהב את חלקם אני לא אכיר
-------------------- יעל שרה||דוסה ומתנחלת||קוראת וכותבת||פיזיקה ומדמ"ח סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד ![]() בס"ד בעז"ה לה"ו זה חשוב אנשים עד הניצחון המוחלט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:33 PM
|
||
התייעצת עם ג'יני?
|
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:34 PM
|
||||
לימדתי את אחותי בעל פה לשיר אותו ובזכותי היא חופרת כמוני על השיר שיר עצוב.. -------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:35 PM
|
||
מכירים את זה שיש שיר שאהבתם ובגלל ששמעתם אותו הרבה פעמים אתם שונאים אותו?
|
|
|
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |