![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 98 99 [100] 101 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:38 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שלום
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 20:44 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אירוך של השם תחפסי ![]() ![]() מצאתי את האירוך!! הרב הגדול, נר ישראל, עמוד ימיני, הנר החזק, גדול ישראל הנכס שלנו הרב יצחק אלישיב שיחיה לאורך חיים טובים וארוכים ובלה בלה בלה כל השטויות של נריה.... -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:11 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי:) יו עמוד 100!! חנו(''ד)כה!!! -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:12 PM
|
||
הי
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:13 PM
|
||
מיכל אפשר לעזור לך בחתימה? היא מעצבנת אותי
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:13 PM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עניתי לך, אבל זה נתקע בעמוד קודם... -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:18 PM
|
||||
אופסי עכשיו אני רואה אבל אני לא מבינה איך אפשר פשוט להסתכל וללמוד מזה משהו זה כאילו עמוק כזה -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:20 PM
|
||||
אה לא! אני אוהבת אותה חוץ מיזה שאת מקנה שכל הבית ספר דיבר על התקרית הזאת במשך חודש! -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:21 PM
|
||||
הכל טוב:) בדיוק, זה להסתכל על המציאות בצורה עמוקה. פשוט לחשוב: למה זה קרה? כי ה' יתברך כיוון שזה יקרה ככה, וכו' וממילא זה ממש מחזק, כמו שכותב רבינו: "כשהאדם יודע שכל מאורעותיו הם לטובתו - זאת הבחינה היא מעין עולם הבא!" -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:23 PM
|
||
אתה סופית עקפתה את אביה וניגון ביחד!
-------------------- עברתי משתמש בייי
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:23 PM
|
||||
אבל אין לי ראיה עמוקה כזו אני יכולה להסתכל ולהגיד וואו זה מדהים איך ה' ברא את זה אבל זה לא יחזק אותי באמונה או משהו מיכל@ אין לי בעיה עם התוכן יש לי בעיה עם העיצוב -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:24 PM
|
||||
מה הבעיה בעיצוב? -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:25 PM
|
||||
תעצבי את זה שיראה נעים לעין -------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:26 PM
|
||||
אז אל תסתכלי, רק תחשבי עם עצמך, תחשבי על זה שה' משגיח עלייך. לדוגמה- כשתקומי בבוקר, תשימי לך בראש שמישהו תכנן לך את היום הזה, כל פרט ופרט בו, והכל לטובתך, בשביל לקדם אותך ולחזק אותך, בהשגחה מדוקדקת. והמישהו הזה זה ה' יתברך שהוא מנהל את הכל, ומה שאת צריכה זה רק להגיד לו - אבא, תודה שהחזרת לי את הנשמה כדי שאני יוכל להיות ביום הזה שיצרת לי. את מבינה מה זה? זה יום נדיר! מבריאת העולם לא היה יום כזה, ולא יהיה עוד יום כזה, שמתוכנן בצורה הזאת יצא קצת ארוך, מחילה:) -------------------- בס"ד
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 21:28 PM
|
||||
מוזמנת לבוא אלינו ולעצב לי ועל הדרך גם את של נריה מאז שתהילה נכנסה לפורטל הוא עם אותה חתימה! -------------------- עברתי משתמש בייי
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |