![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:00 PM
|
||||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הסכמתי להההה היא לא מקשיבה לי!! -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:03 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זאת מיכל.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי מעולה. אנחנו צריכים חיזוק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:04 PM
|
||||
אוי ואבוי. אחים זה דבר קשה. גם הורים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:04 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ![]() ![]() כולם זוכריםםם -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:08 PM
|
||
כולם?
ורומיה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:08 PM
|
||||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך לא? יעל שרה@ מסכימה איתך מאוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:10 PM
|
||
חח כולם
החתימה האייקוניתת הראשונהה... בא עם הרמנוני קיצור יעל שרה -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:16 PM
|
||
אני במראי נשארתי נובית...
אמממ שירשור על מה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:19 PM
|
||
כן..
רוצה שאצטרף אליך עם החתימה שלי הראשדונה במשתמש הזה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:20 PM
|
||||
חיחחח לא כזהה אמממ תבחרי את חחחחח רומיה ממוזמנת -------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:21 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי עצבים
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️ ![]() ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:21 PM
|
||
אהה תראי.
סתם. כאילו לא החלפתי כינוי ומעולם וחתימה כבר שנים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:23 PM
|
||||
אז חכי שניה נועה רוצה לשתף אותכן בסערה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 18:25 PM
|
||
הרמי, את בטוחה?
ואממ מקורי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |