![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (28) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 29 2024, 15:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא ביאנה נו כי כזאת היא איך לא לא נראה לי שיש צורך בהסבר
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2024, 17:24 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הדמות
-------------------- לילי, פוטרית בלבלב, כמעט 12, תולעת ספרים ברמה קשה
פאנפיקים זה החיים!! 'אני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות' 'אל תשאלו שאלות לא תשמעו שקרים' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2024, 17:26 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהכי
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 29 2024, 20:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתאים לה
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2024, 16:46 PM
|
||
להסתגר בפני עצמו
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2024, 18:18 PM
|
||
היא ניקו די אנג׳לו כי הוא דכאוני
הודעה זו נערכה ע"י בקביק 222 ב Mar 5 2024, 18:59 PM -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2024, 18:58 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נטע, שים לב שצריך לכתוב גם את הסיבה
זאת לא הפעם הראשונה אז בבקשה תבדוק מה צריך לעשות במשחק פורום בפעם הבאה, כי התגובות האלה נחשבות ספאם -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2024, 19:09 PM
|
||
הדמות
|
|
פורסם ב: Mar 5 2024, 19:20 PM
|
||
שהכי מתאים לה...
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2024, 22:19 PM
|
||
לקנח את האף בהמצע קרב
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 16:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 18:09 PM
|
||
הדמות
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 19:03 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שוב מזכירה לכתוב סיבה הבא שלא עומד בחוקי המ״פ מקבל אזהרה -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 19:31 PM
|
||
שהכי מתאים לה...
|
|
פורסם ב: Mar 11 2024, 19:35 PM
|
||
לפתוח חטיף בהמצע קרב
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |