![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (28) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 08:09 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקום מאן
מאוחר -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 09:07 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא ניקו די אנג'לו כי הוא שונא שמש
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 16:24 PM
|
||
הדמות
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 18:40 PM
|
||
שהכי מתאים לה
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 18:51 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לעודד תמיד
-------------------- תאיר|BTS|משועממת </div></span> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 18:53 PM
|
||
היא פרסי כי הוא תמיד תומך בחברים שלו
סליחה שכחתי הודעה זו נערכה ע"י בסוף גם אני יהיה דוסה ב Mar 14 2024, 21:33 PM -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 19:58 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הדמות
-------------------- שירה| רייבנקלו| 13| דוסה| משקפיים| מתמטיקה| תולעת ספרים| שה"ה| סוקיף לנצח|
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2024, 20:43 PM
|
||
שהכי מתאים לה
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2024, 15:27 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקפוץ מהגג
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2024, 17:03 PM
|
||
היא
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2024, 17:47 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאזי אוסמו (מבנגו הדמות בסמלש שלי)
והוא ניסה כשהציל את צוינה ניראלי.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2024, 17:52 PM
|
||
הדמות
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2024, 18:05 PM
|
||
שהכי מתאים לה
|
|
פורסם ב: Mar 19 2024, 18:15 PM
|
||
לצווח
|
|
פורסם ב: Mar 20 2024, 07:43 AM
|
||
היא סופי מבית הספר לטוב ולרע כי היא משוגעת
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |