![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (28) « ראשון ... 26 27 [28] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2024, 14:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לברוח מהוגוורטס
-------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2024, 23:36 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2024, 12:08 PM
|
||
פיטר פטיגרו
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2024, 13:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הדמות
|
|
פורסם ב: Aug 17 2024, 13:32 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהכי מתאים לה
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2024, 13:54 PM
|
||
להיות רופאה
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 10:41 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היא
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 14:15 PM
|
||
מיני מאלפוי
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 15:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הדמות
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 15:19 PM
|
||
שהכי מתאים לה
|
|
פורסם ב: Sep 11 2024, 21:06 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
להיות ראש הממשלה
-------------------- גריפנדור שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הארי פוטר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לזה!!! ממש מגניב! תקראו עד הסוף ובבקשה תגידו אם להוסיף פרק 4! אני ממש רוצה לדעת! (לחץ) גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)! גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |