![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 18:11 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() היי משתמשים! ברוכים הבאים לשלב המשחק של אליפות העולם בקווידיץ'. שימו לב שבשלב הזה יוכל להשתתף רק מי שנרשם בשלב ההרשמה. אם לא נרשמתם, אתם מוזמנים לשבת ולצפות במשחק, כי כמו שאמרתי בשלב ההרשמה - כל משתמשי הפורטל זוכים בכרטיס חינם! עכשיו, הגיע הזמן למשחק. אני חילקתי את כל הרשומים לשתי קבוצות: קבוצה מספר 1: מחפשת: יולי; שומרת: נועה; רודפים: יעל, מוריה, מטילדה; חובטים: אלכס, אדונילי דובי. קבוצה מספר 2: מחפש: ניתאי, שומר: נטע, רודפים: לונה, גל. חובטים: הרמי, קאלאדין. שתי הקבוצות האלה עומדות להתחרות זו בזו במשחק הקוסמים המפורסם. אז השאלה המתבקשת היא: איך אפשר לשחק קווידיץ' דרך הפורטל? לכן הכנתי לנו חוקים מפורטים על המשחק: המשחק יתנהל לפי סבבים. במשחק יהיו חמישה סבבים, שבכל אחד שתי הקבוצות ינסו להרוויח נקודות. הנה הפירוט לגבי התפקידים: הרודפים בכל סבב, כל רודף צריך לבחור לאיזה חישוק הוא מנסה לקלוע: לימני, לשמאלי או לאמצעי, ולשלוח את ההחלטה שלו אליי בהודעה פרטית. אתם יכולים לתאם ביניכם שכל אחד יקלע לחישוק אחר, שכולכם תקלעו לאותו חישוק או כל סידור אחר, אבל לבסוף תצטרכו לשלוח את ההודעה הפרטית אליי, ואז לא תוכלו לשנות את דעתכם. כל קליעה של רודף שווה 50 נקודות. הטופס שתמלאו בהודעה הפרטית:
השומרים בכל סבב, כל שומר יצטרך לבחור חישוק, הימני השמאלי או האמצעי, שבו כדורים לא יוכלו לעבור, ולשלוח לי את הבחירה שלו בהודעה פרטית. אם רודף מהקבוצה היריבה ינסה לקלוע אליו, הוא לא יקבל את הנקודות.
החובטים בכל סבב, כל חובט יצטרך לבחור רודף מהקבוצה היריבה שהוא יוריד מהקליעה שלו 25 נקודות, ולשלוח את השם שלו אליי בהודעה פרטית. כלומר, שבמקום שהקליעה שלו תהיה שווה 50 נקודות, היא תהיה שווה 25. החובטים יכולים להוריד את הנקודות לשני רודפים שונים, או לרודף אחד וכך לאפס לגמרי את הנקודות שלו. כמובן שאם הם יורידו נקודות לחובט שבמילא בחר חישוק שהשומר שמר עליו, זה יהיה לרעתם של החובטים כי הם בעצם לא הועילו.
המחפשים המחפשים הם היחידים שלא יהיו קשורים לסבבים. איפשהו כאן, בפורום הקלחת, הוחבאה תמונה של הסניץ' המוזהב עם הכיתוב "מצאתם אותי!". המחפש הראשון שיישלח לי הודעה פרטית עם הקישור למקום בו הוחבא הסניץ' יזכה את קבוצתו, איך לא, ב - 150 נקודות. מחפשים- יש לכם עד סוף המשחק למצוא את הסניץ'. בהצלחה!
הערות: •כל סבב יימשך יומיים, שאחריהם אני או אוניסף נכתוב כאן באשכול את מצב הנקודות, ונודיע שהתחיל סיבוב חדש. ביומיים האלה אתם תצטרכו לשלוח אליי את ההודעות הפרטיות (מחפשים - לא תקף לגביכם). •שימו לב שמהרגע שאתם שולחים לי את ההודעה הפרטית, אתם לא יכולים לשנות את דעתכם. •הנה קישור לשליחת הודעה פרטית אליי. •מכיוון שיש 5 סבבים, שכל אחד מהם לוקח יומיים, האשכול יינעל עוד 11 ימים (בגלל השבתות). זה למעשה, הזמן שיהיה למחפשים למצוא את הסניץ'. •אם לא תשתתפו בסבב מסוים, אתם תשפיעו על כל הקבוצה. אומנם המשחק יתנהל כרגיל, אבל אתם צריכים לדעת שאתם תזיקו לכל הקבוצה שלכם אם לא תשתתפו. •התגמול לשתי הקבוצות יהיה מספר הנקודות שהם צברו חלקי 2 (למשל: אם לאורך המשחק קבוצה צברה 300 נקודות, אז כל שחקן בקבוצה יזכה ב - 150 חרמשים), וחוץ מזה הקבוצה המנצחת תזכה בבונוס שיתגלה בסוף המשחק. הסבב הראשון מתחיל, למעשה, ממש עכשיו. יש לכם שלושה ימים לשלוח לי את הבחירות שלכם, עד ה - 19.11 בשעה 16:00. בהצלחה! האשכול פתוח אך ורק לשאלות ולעדכונים שלי ושל אוניסף. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 18:24 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפרוטוקול. אדונילי דובי נחשב במשחק
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 21:59 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסוף הסיבוב יגידו מה קרה? למשל מי קלע? במי החובטים פגעו? איזה קליעות השומר חסם?
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 22:12 PM
|
||||
כמובן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 22:51 PM
|
||||
הסניץ' יכול להיות בכל אשכול בפורום?
וזה בכל דף או רק בדף הראשון/הראשי של איזה אשכול מסוים? -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 23:01 PM
|
||||
בדף הראשון. לא באשכולות ארוכים מידי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 13:50 PM
|
||
מתי נגמר הסבב הראשון
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 14:04 PM
|
||
הסבב הראשון ייגמר מחר בשעה 16:00.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 16:36 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודיעו מי מצא את הסניף בסוף הסבב שבו מצאו אותו או בסוף המשחק?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 17:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא היו אמורים להודיע על מי קלע ומי חסם וכמה נקודות קיבלו הקבוצות לפני חצי שעה?
-------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 17:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי יודיעו עוד מעט
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 17:36 PM
|
||
מתחיל הסבב השני! שימו לב שעברנו סבב. עכשיו צריך לשלוח את ההודעות של הסבב הזה, וכבר אי אפשר לשלוח את ההודעות של הסבב הקודם. מצב הנקודות: קבוצה 1: 75 קבוצה 2: 200 אז מה קרה בעצם? נטע, השומר של קבוצה 2, החליט לשמור על החישוק הימני, ובכך הדף את את הקליעה של מוריה, הרודפת של קבוצה 1. אך את הקליעות של מטילדה, שקלעה לחישוק השמאלי, ושל יעל, שקלעה לחישוק האמצעי, הוא לא הצליח להדוף. למזלם של קבוצה 2, החובט שלהם, קאלאדין, העיף מרביצן לכיוונה של מטילדה, ולכן קליעתה הייתה שווה רק 25 נקודות. כך הרוויחה קבוצה 1 את 75 הנקודות שלה. מהצד השני, נועה, השומרת של קבוצה 1, בחרה לשמור על החישוק השמאלי, והדפה את קליעתה של גל, הרודפת המהוללת של קבוצה 2. לא שזה שינה הרבה, כי רגע לפני שזרקה את הכדור פגעו בגל לא מרביצן אחד, כי עם 2 מרביצנים, משני החובטים של קבוצה 1 - אלכס ואדונילי דובי. בזכות הסחת הדעת של גל, הרודפת השנייה של קבוצה 2, לונה, זרקה את הקואפל לעבר החישוק הימני וזיכתה את קבוצתה ב - 50 נקודות. אומנם נראה היה שקבוצה 1 מובילים, אך אז, במהלך מרשים, ניתאי, המחפש של קבוצה 2, תפס את הסניץ' וזיכה את קבוצתו ב - 150 נקודות! מעניין מה יקרה בהמשך, ואיזו קבוצה תנצח... מוזמנים לשלוח אליי את ההודעות החדשות! יש לכם יומיים לשלוח אותן עד ה - 21.11 בשעה 17:00. בהצלחה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 16:01 PM
|
||
כמה סבבים יהיו בסך הכל?
-------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 16:07 PM
|
||||
כתוב ש5, אז כנראה יש 5 ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 17:16 PM
|
||
אם נגיד קבוצה 1 קיבלה בסבב השני 150 נקודות אז מחברים את ה75 שקבוצה אחת קיבלה בסבב הראשון עם ה150 נקודות בסבב השני או שזה פשוט 150?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |