![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 18 2023, 17:30 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוספת דמויות דיון לפני איזה שנה קראתי ספר, קנראה אתם לא מכירים קוראים לו גנזך אורות הסער. ואחד הדברים המאוד משמעותיים שהבנתי: זה שהסופר הוסיף המון דמויות. היה את ה6-7 דמויות ראשיות, ו40-50 דמויות שוליות. גם זה ספרים ארוכים אז בסוף היה לכל דמות בערך פרק וזה הקשה לעקוב. נגיד בפרסי ג'קסון או בהארי פוטר אין הרבה דמויות שוליות (לפחות לא דמיות שוליות חשובות), אז זה מקל לעקוב. מה אתם חושבים העם זה טוב שיש הרבה דמויות שוליות? העם זה עוזר לעלילה? דיון נעים! -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2023, 09:26 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלא דמויות זה אף פעם לא טוב לדעתי, אבל זה באמת תלוי בספר. יש ספרים מסוימים שצריך בהם הרבה דמויות שוליות, ושהדמויות האלה מוסיפות הרבה לספר, ויש ספרים שצריך בהם רק דמות ראשית וכמה דמויות שוליות. זה גם תלוי מה מטרת הסיפור, מה הדמות הראשית צריכה להשיג, ולפעמים היא צריכה המון עזרה בדרך, מה שאומר שצריך להוסיף המון דמויות שוליות.
המספרים שאתה אמרת (40-50) לדעתי באמת יותר מדי לכל ספר, אבל אני לא יודעת על איזה ספר את מדבר בדיוק, אז קשה לי לדעת אם זה באמת מזיק לעלילה ומעצבן, או שזה עוזר לה. -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2023, 23:35 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שצריך כמה דמויות שוליות אבל לא יותר מידי. וגם עדיף שיהיה כמה דמויות שוליות חשובות אבל שמזכירים אותם לעיתים בספר. ובאמת יש ספרים שזה טוב לעלילה ויש שהורסים את הספר
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |