האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

חלום לשגרה|| פעילות
פורסם ב: Nov 20 2023, 17:44 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: פרופסורים
חרמשים: 48032
מגדר:female
משתמש מספר: 75272
חפצי המשתמש: צפה

בס"ד

חלום לשגרה

הי כותב-צדניקים אהובים!

לא נעלבנו בכלל.

אני ממש מתנצלת. עם כל הנאנו וחודש הכתיבה בזמן האחרון אני מתעסקת שם יותר מדי, אבל יש לי סיבה טובה, יש לי חלום שאני רוצה להגשים. אני מניחה שכולכם יודעים שאני רוצה להיות מנהלת ססש. ורק שתדעו שגם הקבוצה בזאת הייתה חלום שלי, חלום שמתגשם. בכל מקרה, זה החלום שהחלטתי שאני מגשימה עכשיו, כאשר חזרנו, לפחות חלקית, לשגרה. ואפילו זה שלא חזרנו שאופן מלא עוזר לי כי ככה יש לי יותר זמן לזה. שגרה זה דבר שוחק ומעייף, כאשר יש חלום שמתעסקים בו באותו זמן זה יכול להיות מדהים, יש בשביל מה להתאמץ לעבוד וכאשר זה מתגשם זה מדהים. לא?
מה שכן, באשכול הרשמה כתוב שזאת קבוצה להגשמת חלומות או משהו, אם כך אנחנו צריכים להתעסק בזה פה.

אם את אומרת.

אל תהיו יבשים, קצת התלהבות. בכל מקרה זה מה שאנחנו עומדים לעשות בפעילות הזאת! עליכם למצוא חלום שאתם רוצים להגשים במהלך התקופה הקרובה, בין אם בפורטל ובין אם לא ולכתוב את זה כאן. אבל זה לא הכל, בשביל להגשים חלום צריך לעשות דברים בפועל. לדוגמא, אני הייתי צריכה להשלים את כל הטופס לפתיחת קבוצה ולאחר מכן לפרסם אשכול פתיחה וכשצ"ד נפתח, כשהתגשם חלומי, אני הייתי, ועדיין צריכה לעבוד עליו קשה. וגם בחלום שלי עכשיו, אני צריכה להשקיע הרבה מאוד כדי לשכנע שאני יכולה להיות מנהלת טובה וגם לאחר שאהיה אצטרך להשקיע, זאת המטרה. בסופו של דבר, חלום כרוך בעבודה, וצריך כמובן לזכור להנות ממנה. העניין הוא שאתם צריכים לכתוב גם את הדרך שלכם לחלום וגם מה תעשו לאחר שיתגשם. חלומות, בניגוד למה שאנחנו חושבים, לא יגשימו את עצמם. כמובן שעליכם לעשות זאת בפירוט, כי אחרת איך תדעו מה וכיצד אתם צריכים לעשות כדי להגשים את חלומכם?
ועכשיו, אחרי שטחנתי לכם את המוח, זה היה כיף, הגיע זמן ה-

תגמול!

כן, גם. על הפעילות הזאת תקבלו 170 חרמשים ויש לכם שבוע וחצי. ועכשיו לטופס-

CODE
[COLOR=Turquoise][B]שם+כינוי:[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]בית לבעלי חלומות:[/B][/COLOR] תוכנן עם נ"ב ובסוף אין. באסה. אבל למחוק את זה יהיה להתעסק עם הקודים של הצבע לכן יש לכם עדות לעצלנות שלי. אתם יכולים לכתוב בכל זאת, זה משחק מילים חמוד.
[COLOR=Turquoise][B]החלום שלי:[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise][B]הדרך שלי להגשים אותו:[/B][/COLOR] לפחות ארבע שורות
[COLOR=Turquoise][B]מה אעשה לאחר שאגשים:[/B][/COLOR] לפחות שלוש שורות
[COLOR=MediumTurquoise][B]הארות\הערות\יעל שרה חופרת לנו:[/B][/COLOR]

--------------------
יעל שרה||דוסה ומתנחלת||קוראת וכותבת||פיזיקה ומדמ"ח

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 20 2023, 18:33 PM
צטט הודעה

אני אוהב את סו

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 6678788
משתמש מספר: 75665

שם+כינוי: יעל מיס אמריקנה
בית לבעלי חלומות: למה זה משנה בכלל אין נב
החלום שלי: לעבור את המבחן של בר אילן
הדרך שלי להגשים אותו: אני פשוט אלמד הרבה ואקשיב בשיעורים ואסכם ואעשה את כל השיעורי בית ואחזור על מה שקשה לי ואז אני גם אעשה את המבחנים לדוגמא ובכללי אעשה תרגילים ולפני המבחן אנ כזה ארגע ואוכל שוקולד ואני אשים את הספר והמחברת מתחת לכרית בלילה לפני
מה אעשה לאחר שאגשים: אמשיך ללמוד בבר אילן אני מקווה? :0 זאת אומרת אני אהיה חכמה יותר מן הסתם ואמשיך להקשיב בשיערים ולחזור על תרגילים וללמוד ואז אני אצליח בחיים (:
הארות\הערות\יעל שרה חופרת לנו:

--------------------

אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך
סו~
my name is not So but ok
she/he
‏ Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi

User Posted Image

"השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ."
yael

---------
פורסם ב: Nov 20 2023, 21:18 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5122
משתמש מספר: 84498

שם+כינוי: הרמוש שלום לך אורחת
בית לבעלי חלומות:
החלום שלי: לקבל 100 בתעודה במתמטיקה!
הדרך שלי להגשים אותו:
אז אני אשתדל ממש הרבה ואלמד למבחנים וזה כמו שאני אמורה ללמוד ולא להגיד טוב אני יודעת את זה זה סתם חופר ללמוד וזה אלא באמת לשבת וללמוד לנתק את האינטרנט שלא יהיה לי אופציה לא ללמוד:) ואני אשב עם בנות שיעזרו לי ללמוד ולא רק יפריעו כל השיעור ואני באמת אקשיב ואני אעשה את המאמצים וזה כמובן אתפלל לפני כל מבחן ממש ממש!
מה אעשה לאחר שאגשים:
טוב קודם כל אני אצרח! ואז בשיעורים שאחרי יהיה לי מרץ ללמוד כי יהיה לי סיפוק מטורף של וואו הצלחתי! ואני אדע שהדרך הכי טובה בשביל להצליח זה להשקיע!
ואני אמשיך להיות בהקבצה שלי בע"ה ובאולפנה אני אהיה גם בהקבצה שלי בעז"ה!!! ואודה לה' כמובןן
הארות\הערות\יעל שרה חופרת לנו:זה טובבבבב?

--------------------

חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך..

---------
פורסם ב: Nov 21 2023, 18:11 PM
צטט הודעה

Don't Worry Be Happy

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17502
משתמש מספר: 82175

שם+כינוי:תהילה, בצד
בית לבעלי חלומות:
החלום שלי: להתחתן. רק כדי להוציא לכם חיוך ב"תקופה הקשה הזאת ובלה בלה". יש עוד
הדרך שלי להגשים אותו:
דבר ראשון לסיים כיתה ח ואז אולפנושש ואז כיתה ט ואז כיתה י ואז כיתה יא ואזז כיתה יב (אל תדאגו הוא מחכהה) ואז שירות לאומי ואז מדרשה ואז מכללה בקיצורר אני אתחיל לצאת בגיל עשרים כזה ואז בגיל כמעט עשרים ואחד נתחתן ויהיה פשוט מושלםם ויהיו לי אז כבר כמה אחיינים והוא יהיה מושלם וקיצר זה נדירר תקנאוו אה ושכחתי לומר שהכללל זה בעזרת השםם ואם ירצה השם וכולה
מה אעשה לאחר שאגשים: אוקי אז ככהה מוכנות?? הוא יהיה יותר גדול ממני אז יהיה לו בעז"ה וכו תואר או משהו והוא יעבוד ואני אמשיך ללמוד ואזז אחרי שנה וחודשיים נניח יוולד לנו ילדד או ילדה עדיף בן כי אין על בניםם אם מחנכים אותם טוב וזה ואז עד גיל ארבעים ואחד נניח יהיו לי משהו כמו שבע ילדיםם נכון נדיר?? תתרגשוו
הארות\הערות\יעל שרה חופרת לנו: גם אנייי

--------------------
תהילה | כותבת | 15 | דתיה

עוד פעם אחת לחבק,
לראות אותך צוחקת,
אז נשבע אני אלך.
עוד מילה אחת,
שיר אחרון,
לשקר שאני בסדר,
שיש לכל זה היגיון.
עוד פעם אחת בעיניים,
זה לא שלום בינתיים,
רק להתראות.

-עידן עמדי

---------
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:21 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 576
משתמש מספר: 85790

CODE
שם+כינוי:בלה
בית לבעלי חלומות:
[color=Turquoise][b]החלום שלי: לא יודעת..להתחתן?

הדרך שלי להגשים אותו:להכיר משהו חמוד?
מה אעשה לאחר שאגשים:יתפל לילדים החמודים שלי!! לפחות שלוש שורות

--------------------
עברתי משתמש בייי

---------
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:31 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 23574
מגדר:
משתמש מספר: 83188

שם+כינוי: נוע צעיר לנצח
בית לבעלי חלומות: סלית' , 100 נב
החלום שלי: שיהיה לי חלום:)
הדרך שלי להגשים אותו: אמ אני אתחיל מההתחלה: קודם אני אחשוב מה אני ממש רוצה לטווח הרחוק , אני אדבר עם ההורים שלי על זה , אני אדבר עם יעל שרה על זה , אני אשאל אנשים מה החלום שלהם ולמה (אתם יכולים להגיד לי כבר עכשיו) ואז אחרי שאני אמצא את החלום שלי (אמןן!) דבר ראשון אני אערוך כאן את הפעילות , דבר שני אני אספר ליעל שרה וסוףסוף אני אוכל להגיד שיש לי חלום , ואז אני אגשים אותו (אני לא יכולה להגיד איך כי אני לא יודעת מהו כרגע אז...)
מה אעשה לאחר שאגשים: אשוויץ בזה שיש לי חלום , ואני מניחה שאחפש לי עוד חלום
הארות\הערות\יעל שרה חופרת לנו: יעל שרה שלוש - ארבע שורות זה הרבה! , תוותרי לי כי אין לי חלום ואני מסכנונה

--------------------
❤️נועה 🖤קייפופ ❤️חמשושית מתנשאת🖤בעזה ננצח❤️

User Posted Image

''RM: ''When I say "say" you say "say
''!RM: ''say
''!ARMY: ''say
''!RM: ''say
''!ARMY: ''say
''RM: ''When I say "say say" you say "say say
''!RM: "say say
''!ARMY: ''say say
''!RM: "say say
''!ARMY: ''say say

---------
פורסם ב: Nov 26 2023, 11:44 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 2412
משתמש מספר: 83353

שם+כינוי:נטע,הפלפאפית בנשמה
בית לבעלי חלומות: תוכנן עם נ"ב ובסוף אין. באסה. אבל למחוק את זה יהיה להתעסק עם הקודים של הצבע לכן יש לכם עדות לעצלנות שלי. אתם יכולים לכתוב בכל זאת, זה משחק מילים חמוד.
החלום שלי:לסיים את הלימודים בהצלחה
הדרך שלי להגשים אותו: לפחות ארבע שורות
ללמוד הרבה מאוד ולעשות קצת יותר ממה שאחרים לומדים ולהשקיע וללמוד למבחנים ממש טוב ואם צריך לבקש עזרה זאת לא בושה לבקש עזרה ממישהו ולעזור לאחרים גם כי כשאתה עוזר זה עוזר לך כי אתה צריך קודם כל ללמוד ואז למישהו וגם לשני זה עוזר
מה אעשה לאחר שאגשים: לפחות שלוש שורות
אני אנסה להתקבל לעבודה טובה באוניברסיטה

--------------------
נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את

---------
פורסם ב: Nov 26 2023, 18:46 PM
צטט הודעה

אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים.

פרטי משתמש
חרמשים: 11657
מגדר:
משתמש מספר: 83465

QUOTE (סיריוס אוריון בלק @ Nov 21 2023, 17:11 PM)
שם+כינוי:תהילה, בצד
בית לבעלי חלומות:
החלום שלי: להתחתן. רק כדי להוציא לכם חיוך ב"תקופה הקשה הזאת ובלה בלה". יש עוד
הדרך שלי להגשים אותו:
דבר ראשון לסיים כיתה ח ואז אולפנושש ואז כיתה ט ואז כיתה י ואז כיתה יא ואזז כיתה יב (אל תדאגו הוא מחכהה) ואז שירות לאומי ואז מדרשה ואז מכללה בקיצורר אני אתחיל לצאת בגיל עשרים כזה ואז בגיל כמעט עשרים ואחד נתחתן ויהיה פשוט מושלםם ויהיו לי אז כבר כמה אחיינים והוא יהיה מושלם וקיצר זה נדירר תקנאוו אה ושכחתי לומר שהכללל זה בעזרת השםם ואם ירצה השם וכולה
מה אעשה לאחר שאגשים: אוקי אז ככהה מוכנות?? הוא יהיה יותר גדול ממני אז יהיה לו בעז"ה וכו תואר או משהו והוא יעבוד ואני אמשיך ללמוד ואזז אחרי שנה וחודשיים נניח יוולד לנו ילדד או ילדה עדיף בן כי אין על בניםם אם מחנכים אותם טוב וזה ואז עד גיל ארבעים ואחד נניח יהיו לי משהו כמו שבע ילדיםם נכון נדיר?? תתרגשוו
הארות\הערות\יעל שרה חופרת לנו: גם אנייי

שם+כינוי:חזלזלת פלוס זרובבל
בית לבעלי חלומות: תוכנן עם נ"ב ובסוף אין. באסה. אבל למחוק את זה יהיה להתעסק עם הקודים של הצבע לכן יש לכם עדות לעצלנות שלי. אתם יכולים לכתוב בכל זאת, זה משחק מילים חמוד. כי למה שאני אמחוק את כל מה שכתבת פה כי גם אני עצלנית..
סלית
החלום שלי: שאצליח בלימודים ואשקיע מספיק
הדרך שלי להגשים אותו:
קודם להתחיל להפסיק לקרוא\לכתוב את הדברים שלי ולהתחיל לנסות להקשיב גם כשהשיעור נורא משעמם ללמוד עם אמא שלי אנגלית כיח אני צריכה לעש\ות את זה באמת לפעמים להפסיק להבריז עם חברותי היקרות (זה לגמרי בגללן9..) לעבוד למען ה' סוףסוף במתמיטקה כדי שאני לא אפסיד משהו חשוב להשקיע כמו תמיד במקצועות קודש לשמור על מחברת נורמלית ונקווה שיעשו כבר מבחנים שהם לא אנ גלית\מתמטיקה.. ושאני אצליח הלוואי
מה אעשה לאחר שאגשים:
קודם אנסה לשמור על ההצלחה ולא לשמוט אותה מידי (אוי יצאתי ספרותית מדי..)- אקשיב עדיין לשיעורים ואשתדל להצליח בחיים אחרי הלימודים והחטיבה ושלא אחזור על טעיות כמו פעם..
חוץ מזה אממ אנסה ללמוד בבית מדי פעם ולא רק זריז בכיתה.. אממ ניראה לי זהו.. אה שאצליח בשביל להוכיח שאני הראשונה מבית משפחת לוי שלא עזבה את הבהיס בגלל בעיחות פסיכאטריות או שהידרדרתי בלימודים...
הארות\הערות\יעל שרה חופרת לנו:אממ זה היה קשה ה3 שטורות.. נכנסתי לקטעים האפלים...

אוי ואבוי תהיל..
אבל בהחלט העלית חיוך..

---------
פורסם ב: Nov 27 2023, 09:29 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 8427
מגדר:
משתמש מספר: 83134

CODE
שם+כינוי:רייצל
בית לבעלי חלומות: רייבנקלו
החלום שלי:להיות מאוד מפורסמת בפורטל כולו
הדרך שלי להגשים אותו: לפחות ארבע שורות
אוקיי אז כל קודם אני אשתתף בפעילויות שפה בצד ואנסה להגיב על דיונים ולהיות יותר פעילה בכל הפורטל מה שלא הולך להיות קל כי עבודה מצב רוח עייפות אחרי העבודה הרבה שינויים שנעשו באזורי לאחרונה וכדו'. אבל אשתתף אחרכ גם בפעילויות של אזורים ותחומים פורומים אחרים כמו מוזיקה דיבורים משפחות פורום הבית שלי -רייבנ ; קולנוע ;משחקי תפקידים אולי בהמשך שרשורים , סרטים ;ג. רולינג ; ספרים;שירים ; סיפורים אולי גם אפרסם שיר או סקר או סיפור ואולי גם אמזלט הקדשות ימי הולדת וכדו' .אהיה פעילה גם בקבוצות המשפחה בפורום דיבורים או משפחות אדבר הרבה אנסה לשרשר הרבה להיות יותר פעילה פה ופשוט להיות פעילה
מה אעשה לאחר שאגשים: לפחות שלוש שורות אמשיך להיות פעילה כמה שיותר בפורטל ;אתלהב המלא אנרגיות ואז אשמח אוכל מלא שוקולד אולי גם אקדיש פה אנשים או אכתוב ברכה אולי אפתח קבוצת משפחה בפורום דיבורים או משפחות בעצמי אעשה אולי סקרים אביע את רגשותיי אקרא ספרים אנוח הרבה לישון לכתוב סיפורים שירים לשיר לעשות דיון אולי להגיב על דברים להגיד מה מצב רוחי ולקוות לטוב

---------
פורסם ב: Nov 29 2023, 23:42 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: פרופסורים
חרמשים: 48032
משתמש מספר: 75272

ננעל
תגמול נשלח כבר!
תראו איזה מהירה אני.

--------------------
יעל שרה||דוסה ומתנחלת||קוראת וכותבת||פיזיקה ומדמ"ח

סס"ש||רייבנ||מ.צ"ד

User Posted Image

בס"ד
בעז"ה
לה"ו

עד הניצחון המוחלט

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025