![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 16:49 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני לא מצליחה חשים תמונה בחתימה שלי
-------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 23:53 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הבעיה שאת נתקלת בה?
תוודאי שהקישור לתמונה מסתיים ב.gif או .png או .jpeg -------------------- ורד • 17 • אתה/היא הכל אני יכול בחופש הגדול יובל מנדלסון | שייגעצ | הבילויים | עמית אולמן | ג'ימבו ג'יי | נועם צוריאלי | כל החתיכים אצלי | יוני בלוך | רונה קינן | מרסדס בנד | שירי מרפסת | אור אדרי | Måneskin ארקוד לך את הקול שלי בצעדי הנייר המנסה בכל כוחו לתאר את המכחול. ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 16:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ניסיתי הרבה תמונות כל הזמן וזה תמיד לא נותן לי
לשלוח את הקישור? -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 18:00 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן
-------------------- ורד • 17 • אתה/היא הכל אני יכול בחופש הגדול יובל מנדלסון | שייגעצ | הבילויים | עמית אולמן | ג'ימבו ג'יי | נועם צוריאלי | כל החתיכים אצלי | יוני בלוך | רונה קינן | מרסדס בנד | שירי מרפסת | אור אדרי | Måneskin ארקוד לך את הקול שלי בצעדי הנייר המנסה בכל כוחו לתאר את המכחול. ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2023 - 2007 |