![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב Nov 20 2023, 18:07 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- למה סלית׳רין הכי טובים
סלית׳רין-אנחנו ערמומיים סלית׳רין-זכינו 7 פעמים ברציפות בגביע הקוודיץ׳ ובגביע הבתים סלית׳רין-החיה שלנו הכי טובה נחש סלית׳רין-כי אנחנו הרעים סלית׳רין-אוכלי המוות באו מאיתנו סלית׳רין-אחד הקוסמים החזקים ביותר מאיתנו וולדמורט ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Nov 28 2023, 21:25 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כשה
-------------------- בלה/12/דתייה//תולעת ספרים
'אני נשבעת בזאת חגיגית שאני מחפשת צרות' תעשו טובה לקונדסאים ותעשו קצת צרות כי מהם החיים בלי קצת סיכון?! תלמדו ממני ותשימו דבק סלוטייפ על הברז בשרותים בבית ספר כך שכל מי שיפתח את המים ישפרוץ עליו. 😂🤣 אבל תזכרו טוב שסמתם כי אני פתחתי והשפריץ עלי אך אומרים הארי פוטר? שופדתה על ידי חרבך?🙂 מי שרוצה לתת לי רעיונות לקונדסים או שרוצה רעיונות מוזמן לשלוח לי ינשוף או מי שסתם משועמם אני מזדהה איתו אז ילה שלחו ינשוף🦉 MyWebsite --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב Nov 29 2023, 15:22 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
1.קשה*
2. הסקר מאושר בכלל? 3. בחרתי פרסי ג'קסון וההמשך -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2023 - 2007 |