![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 10:59 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלם הלם הלם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:04 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע אני מצטער שלא אמרתי לכם קודם -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:08 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו מקבלים אותך כמו שאתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:19 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו מה הקשר אבל השאלה היא לא אם הם יכולים השאלה היא למה אתה ממש עונה על השאלה הנכונה ומנמק אותה יפה עם כל הנחמדות שלך אבל זאת לא השאלה אני יודע שמותר למה שתעשו את זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:32 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבין שהמילה ״רוצה״ לא נמצאת אצלך במילון -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:33 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אם הם לא רוצים להשקיע בלימודים" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:35 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה לא קשור להשקיע בכלל אתה יושב בכיתה והמורה מלמדת אין שום השקעה בפשוט לשבת ולהקשיב אף אחד לא ביקש ממך אפילו לענות על שאלות או לעשות שיעורי בית ככה שזאת לא באמת השקעה אלא מינימום מאמץ שתצטרך לעשות גם בהקבצה ב וגם בהקבצה ג ודיברנו על זה ולכן הטיעון הזה לא טוב ומיד אחכ עברנו ל ״אבל מה אכפת לך״ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:36 AM
|
||||
אחי מה קשה להבין שלא כולם רוצים להיות באותה הקבצה כמוך. מה זה משנה מה הסיבה שלהם? הם לא פאקינג רוצים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:37 AM
|
||||
אבל ל מ ה הם לא רוצים למה שהם ירצו להיות בהקבצה ב ולא בא אם הם בכל מקרה צריכים לעשות בשתיהן אותו דבר --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:39 AM
|
||||
למה זה משנה למה הם לא רוצים? למה כולם צריכים לנמק על כח דבר קטן שנם רוצים? גם אני נגיד לא רציתי ללמוד מגמה שניה. זה משנה למה? לא. זה רק משנה שלא רציתי אז לא עשיתי את זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:41 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אישית הייתי בחטיבה במחוננים אז לא היו לי הקבצות אבל עכשיו יש לי יחידות אז אני מניחה שזה פחות או יותר אותו קונספט יש כאלה שיותר קשה להם במתמטיקה (או באנגלית אני לא סגורה על מה אתם מדברים אבל זה לא כזה משנה בשביל מה שאני אומרת) ואפילו לשבת בכיתה יהיה להם קשה כשהם לא מבינים כלום ולעשות שיעורי בית ולעשות על שאלות בכיתה זה די כן מה שנדרש מתלמיד, במיוחד מכזה שרוצה לקבל ציונים טובים אז זה באמת עניין של שיקול אישי ואני לא יודעת באמת להגיד אם 70 בהקבצה א זה יותר או פחות טוב מ100 בהקבצה ב, אבל לרוב אנשים יירדו הקבצה כדי להצליח יותר או להצליח בלי להתאמץ, שזה בהרבה מקרים בגלל שהם מעדיפים להתרכז בדברים אחרים אז אני מבינה מאיפה הדעה שלך באה אבל תזכור שאתה בא מנקודת מבט מאוד ספציפית שבה מתמטיקה בהקבצה א=חשוב, וזה לגיטימי ואולי גם נכון, אבל אחרים באים מנקודות מבט אחרות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:42 AM
|
||||
מעולה אז אין לך תשובה לשאלה ששאלתי, שהיא ״למה הם לא רוצים״ --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:43 AM
|
||||
כי הם לא פאקינג רוצים. הפ לא פרקינג רוצים להקשיב בשיעור. כזה קשה להבין? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:43 AM
|
||||
אומייגאד תודה רבה לך נעמי שענית לפאקינג שאלה שהדיון הוא עליה והסברת לי יפה בלי לערב את המשפט ״מה אכפת לך״ למרות שאם שאלתי אני רוצה לדעת מה התשובה ואכפת לי מהתשובה. אני מעריך את זה מאוד --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:45 AM
|
||||
אני אמרתי את זה מההתחלה שאם הם לא רוצים להשקיע או להקשיב ולא קיבלת את זה ופתאום כשנעמי אומרת את זה אז אתה כן מקבל? מעניין מאוד. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |