![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:47 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן? באמת מעניין אני לא בטוח לגבי העובדה שענית על השאלה אבל אולי אנשים פשוט לא אוהבים לקבל תשובה כשהיא לא מלאה, מתנשאת בטירוף, רוכבת על המשפט ״מה אכפת לך״ ומוציאה אותם דוחים ומזעזעים. תחשוב על זה לא יודע אולי תשנה את דעתך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:49 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי שאלתי מה אכפת לך פעם אחת, אמרת שזה לא משנה וליטרלי עזבתי את זה לכל משך הדיון והעלתי את זה רק עוד פעם אחת כששאלתי למה אנרת שלא אכפת לך. עכשיו אתה פשוט בוכה על משהו שעשיתי פעם אחת ועזבתי לכל משך הדיון עד הסוף ומאשים על זה את כל הוויכוח במקום פשוט להקשיב למשפטים ג׳יזז קרייסט. יודע מה לא אכפת לי אפילו אתה לא באמת יודע לנהל דיון. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:51 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכול להיות שאתה צודק אבל אני נוטה לחשוב אתה זה שלא יודע לנהל דיון כי זה אף פעם לא קורה עם מישהו שהוא לא אתה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:53 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט ככ טוב בזה שזה מתסכל אתכם D: חוץ מזה מה זה זה לא קורה עם מישהו שזה לא אתה כמות הדיונים הלוהטים ב13+ שכתבתי בהם הודעה אחת אם בכלל -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:56 AM
|
||||
נכון שאתה מתסכל אותי אבל זה לא כי אתה טוב בזה, זה כי אתה עונה לשאלה אחרת מזו של הדיון ומשתמש בדמגוגיה וזה פחות נחמד. דיונים הם לאו דווקא ב13+. --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 11:59 AM
|
||||
אני עניתי על השאל מההתחלה גם אתה ענית עליה מההתחלה אגב השאלה הייתה למה הם לא רוצים אני אמרתי, כי הפ לט רוצים להשקיע או להקשיב בשיעור. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:01 PM
|
||||
זאת פשוט לא תשובה "למה אתה לא רוצה לאכול פיצה?" "כי אני לא רוצה לאכול פיצה" זאת לא תשובה תשובה יכולה להיות "כי אני לא אוכל את הטעם של הגבינה שעל הפיצה" למשל או שתענה "כי אני לא אוהב פיצה" ואני אשאל למה אתה לא אוהב פיצה ואתה תגיד "כי אני לא אוהב את הטעם של הגבינה שעל הפיצה" אתה פשוט לא עונה על השאלה. --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:03 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הברזתי משיעור מתמטיקה שמסתבר שלמדו בו על חומר שלמדתי לבד אז שלחתי סיכום של זה לחברה שלי והיא כתבה לי תודה ושאני מסביר טוב יותר מהמורה ~
אפילו לא הייתי בשיעור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:03 PM
|
||||
אבל למה אנשים צריכים לפרט בשבילך למה הם לא רוצים משהו. המילים ״לא רוצה״ צריכות להיות מספיקות מההתחלה. אגב הלכתי לבדוק מה זה דמגוגיה ואתה בחור מצחיק -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:06 PM
|
||||
אולי בשבילך זה מספיק, אותי מענין למה. אני שמח שהעלית את זה כי ידעתי שזה מה שתגיד אז ממש בדקתי טיעון בינארי - הנחה סמויה שיש רק שתי דעות אפשריות בנושא. לדוגמה, "מר כהן אינו בעדנו, אי לכך הוא נגדנו". הטענה מתעלמת מהאפשרות שמר כהן תופס עמדה נייטרלית. שימוש מקובל בשיטה זו נעשה בסקרים, בהם יש מספר מצומצם של תשובות, שלא מאפשרות להשיב באופן המשקף את כל הדעות הקיימות. עיוות הטענות של הצד שכנגד - הפיכת המתנגד לחוכא ואטלולא, באמצעות עיוות טענותיו והצגתן באור מגוחך. "ישב לו עורך ספר, ופתאום הרוח העיפה לו את הדפים, והמזכירה המבולבלת סידרה אותם באופן מבולבל וכל הספר התבלבל". --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:08 PM
|
||||
הצילו מה כתבת בכלל הלפ זה לא ליטרלי מה שאתה עשית בדיון? עיוותת את כל מה שנעמה ואני אמרנו והתמקדת רק בפעם האחת הזאת ששאלתי ״מה אכפת לך?״ חוץ מזה שזה לא ההגדרה של זה בוויקיפדיה בכלל אבל אני מוכן להמשיך לחקור -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:09 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:20 PM
|
||||
זאת כן, זה העתק הדבק מויקיפדיה. "דמגוגיה (מיוונית demagogia הנהגת העם הפשוט) או מַלְהִיגוּת[1], היא שיטת שכנוע מניפולטיבית להעברת מסרים בהתבסס על פנייה לרגש הפחד, או לחלופין, שימוש באמירות ריקות מתוכן רלוונטי למסר הנדון[2]." אז דבר ראשון זאת ממש לא הייתה פעם אחת https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9880182 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9880201 (פה הדיון הפך ל"לא לומדים כלום בכל מקרה", שזה "עובדות בלתי קשורות " מה שלא נחשב לדמגוגיה אבל יש לזה קשר הדוק לדמגוגיה) https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9880206 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9880209 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9880320 https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9880371 בכל התגובות האלה התעסקת בזה שזה לא ענייני דבר שני, חצי מהתגובות האלה הן בגלל טיעון בינארי- אתה משתמש בזה שזה לא ענייני כדי להגיד שזה לא מעניין אותי זה יכול לקרות למישהי אחרת ולעניין אותה באותה צורה אין לי כוח למצוא תגובות של עיוות טענות כי יש מלא אבל כן חוץ מזה, איך מלקפוץ מהחלון הגעת ללהתאבד? אפילו לא התכוונתי לזה כשכתבתי את זה. אם שאלתי אותך כנראה לא מתת נכון? אני דמיינתי חלון בקומת קרקע או משהו כזה שאני פשוט לא מבין למה עשית אותו --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:35 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשני חברים שלי יש שמות שניים וכמה מהמורים מתעקשים לקרוא להם בשם השני שלהם
תמיד מצחיק אותי כי הם הוגים את זה ישראלית מדי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 12:39 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאווו זה ממש מצחיק כלאנשים יש שמות נורמליים כאלה ואז השם השני זה כזה על שם סבא רבא רבא או משהו "מי זה אליעזר??" (כל מורה שהיתה לי בחטיבה כשהיא הגיעה לשם של הילד הזה ברשימת שמות) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |