![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:11 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.70 -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןן פעם אמא שלי אמרה שהיא ראתה דברים אקסטרה סמול ואם אני רוצה וזה פשוט היה מלא חולצות מכוערות אגב לכן אין לי בגדים והייתי שמח להזמנות משיין למרות שאני לא סגורה על האם להזמין מהם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשיין הכל מסמוללללללללחלחחחלללל אין לי שום דבר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:13 PM
|
||||
מה איך למה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:14 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני זקן אבל אתה עוד תינוק קטן I'm the one the one -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הבגדים היפים במחלקה של הגברים:( טוב לא כולם אבל רובם -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שכאילו באייקון לא שמתי לב שאת ככ גבוהה עד שדיברנו על זה כאילו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:17 PM
|
||
דיי כמה פעמים אני צריך להסביר לאמא שלי את אותו דבר למה היא לא מבינה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:18 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עוד זוכר אותך כשהיית 163:( הם גדלים כל כך מהר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אה כן אני פוסל אותם מלכתחילה כי ״מה כבל זה של בנים למה שתקני את זה״ --------------------
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלפ כאילו זה מוזר שבת יותר גבוהה ממני בייחוד שהיא יותר צעירה ממני 170 זה מרשים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:19 PM
|
||||
כ ן לפני איזה שבועייים הלכתי לקנות מגפיים והיה מגפיים כאלה ממש יפים בשחור אבל ששאלתי את המוכר כמה זה עולה הוא הי כזה "לא זה לא בשבילך זה של בנים" -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:20 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי אומרת שעות שינה ותזונה טובה אבל אין לי משהו מאלו גנים ומזל i guess -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:20 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם רציתי לקנות נעל ואמא שלי לא הסכימה לי כי זה היה "גוון גברי של כחול" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 21:21 PM
|
||||
אני מבין מה אתה טמור אבל יצא לך לא נחמד לול --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |