![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד אפשר גם?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:52 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא כמו כלבלב קטן אני לא יודע אבל תשתדל הכי מוקדם שלך כי אני עייף :0 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:53 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול זה כאילו בפודקאסט? -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:54 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם מדברים על אם שמים לב לשתלי סיליקון או לא והשלישית צועקת עליהם שהם דוחים --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:54 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה חייב לשמוע את הפודקאסט של וואקו הם מושלמים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:56 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןן תשמעו זה ישן בטירוף אבל זה פשוט מדהים זה אור לפני שהוא נהיה ממש מוכר ושני חברים שלו מקריאים ספר זימה מהסיקסטיז שהוא כאילו אמור להיות מתורגם מאנגלית אבל זה פשוט סופרים ישראלי שלא רצו שידעו שהם אחראיים לשיט הזה אז הם המציאו את הסופר הזה ועשו כאילו הם רק תרגמו וזה ספר ממש גרוע ומצחיק ממש כרגע הם ממש מאוכזבים מזה שדילגו על הסקס כאילו שלושתם ממש כזה מההההההה אוף מה הקטע אבללללללללל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:59 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא שלח לי קישור בוואטצאפ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:59 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד תודה באמת
בגללך הלכתי להכין לביבות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 20:00 PM
|
||||
מה זה --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 20:03 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח איך קוראים לזהה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 20:05 PM
|
||||
בזכותי* -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 20:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק מוודא משהו
הכוונה בפוריו ביוטיוב זה פשוט הדף שרואים כשנכנסים של הסרטונים שיוטיוב מציע לך נכון? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 20:07 PM
|
||||
זה פודקאסט של אריאל וויסמן ורחלי רוטנר ועוד מישהו מדברים על החדשות אבל בצורה נפלאה הם קורעים מצחוק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 20:08 PM
|
||||
נקראים מצחוק זה מצחיק רצח כי זה מהסיקסטיז אז אין להם בעיה לתאר את איך שפט מוריד למישהו אם היד במכת קראטה והגידים נקרעים אבל קצת סמאט לאאאאאאא ולמי שכתב את זה (אקא גלילה רון פדר!) יש פטיש לידיים מיובלות --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |