![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 21:57 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה פשוט כמעט כל הבנים והבנות בשבט שלי זה מצחיק לחשוב על זה שכמעט כל מי שהיו שם הם צוות ההדרכה עכשיו ופשוט ישבנו עם קרקרים וטונה ובהתחלה דיברנו על מבחנים וראיונות ודברים ואז זה התגלגל שדיברנו על דברים סוטים במקצת -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 21:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחח בחיים לא הבנתי את הקטע של חזיות צבעוניות ל מה זה טוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 21:59 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני די בטוח שהסמאט הראשון ראשון שלי היה בכיתה ד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן למה לעשות את זה נראלי זה כבר לא בגיל שילדות לא מסכימות ללבוש מה שלא בצבע האהוב עליהם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגבת ✨שעירה✨
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 22:00 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם לפני שהייתה לי מודעות לבשתי חזיה ורודה ומעל חולצה לבנה😭💀 זה היה רע מאוד -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 22:00 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוכמה היא פשוט שלא יהיו לך זוג הורים
כל פעם יש את הסרטונים האלה של הא תחשבו שההורים שלכם שכבו בשביל לייצר אותכם... ואני כזה לא נכון זה לא קרה.... הכי כיף גם לראות תגובות של אנשים על זה שאין לי אבא זה בגדר תחביב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 22:01 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שהסמאט היחיד שצרכתי אי פעם היה כשריין סיפרה לי שהיא עשתה קטע סמאט עם תמר (החברה המאוד מאוד תמימה שלנו) ואז הייתי כזה: אין סיכוי שאת עושה קטע סמאט עם תמר ולא איתי >:(
ואז המשכנו לעשות את הקטע סמאט הכי מוזר בעולם בין ילד ודג. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 22:01 PM
|
||||
פעם מישהי בבית ספר הגיעה עם חולצה לבנה והיה לה מתחת חזיה ורודה זורחת והיה מאוד מביך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 22:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וטפ 🤣🤣 -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 22:02 PM
|
||||
כן ואתה צריך לתזמן את החולצות לפי רמת השקיפות והרמה של הבוהק של הצבע --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 22:03 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש נשמע כמוך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כןן יש לי חולצה לבנה חמודה שקניתי פעם ונראלי לא לבשתי אותה אף פעם כי זה לא הסתדר לי עם החזיות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה שנה שעברה נראה לי אני בהחלט כן הייתי תמים כמו הדג בסיפור. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחח האמת שהכי צבעוני שלי זה אפור --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |