![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 18:49 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רעבה!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 18:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תאכלי!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 18:57 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תכף אגיע הביתה די שווה מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:03 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא איזה כיף באמת שווה קר לי אני עוד מעט נפגשת בזום עם החניכים שלי אז כיף -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:03 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נשמע שווה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:08 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגל שלי מרגישה כאילו עשיתי חיסון בלי אף סיבה
בדקתי קודם ואין לי אפילו סימן וכואב לי בטירוף ללכת ואני רוצה לצאת עוד כמה דקות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:17 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מה אצלך? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:21 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש נ מיותרת בכותרת של הנוד
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עזרה בנאנו מישהו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:27 PM
|
||
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:33 PM
|
||
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוווו
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:41 PM
|
||
וואייייייייייייי איזה עצבים
אבא שלי פשוט מחפש על מה להתעצבן ״אתה רואה אבל שהמחשב הזה רק שורף לך זמן רצית לצאת לפני 40 דקות ואתה פשוט לא יכול להתנתק״ אני ליטרלי עשיתי שיעורי בית והתארגנתי אפילו לא הייתי ליד המחשב מה אתה רוצה חוץ מזה שמה הבעיה שהיית במחשב לפני אני כל הצהריים עשיתי שיעורי בית אסור לי לעשות הפסקות? --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:44 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי בש"ש אין מספיק פעילויות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:47 PM
|
||
הוא גם תמיד מחפש הסבר מאחורי כל טעות שלי
״למה העברת ככה אגפים זה לא נכון״ ״בטעות, חשבתי שככה עושים את זה״ ״אבל למה״ ״כי אף פעם לא עשיתי כזה תרגיל וחשבתי שככה עושים את זה״ ״אבל למה חשבת ככה״ איזה תשובה אתה מחפש שאני אדע מה הכיוון כאילו מה אתה רוצה שאני אענה לך --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |