![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 19:56 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אחרי שהכל יגמר ואני אסיים לימודים או משהו לעשות פודקאסט
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:07 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן אני צריך הנחיות איזה תשובות לענות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפפפפפפפפפפפ באמת כאילו בא לי לעשות לו את זה גם פעם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:19 PM
|
||||
"מה קרה לך במבחן" תשמע מה אתה רוצה שאני אענה כי התקף חרדה נראלי פחות יעבוד פה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:24 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקריא את הספר השני של פטריק קים -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:25 PM
|
||||
באמת עצבים תחשוב לבד אני שומע עכשיו את הקול בסדר כי לא היה לי מצב רוח למשהו מצחיק וכבר תקופה שזה כל הזמן קופץ לי בספוטיפיי אבל לא רציתי לשמוע כי אני מכיר את שחר מיוטיוב וכזה והיא כאילו סבבה מצחיקה וזה אבל לא יותר מדי עם עומק והחלטתי לתת לזה צאנס והאמת שזה ממש טוב היא אמרה קודם משפט שתפס אותי ממש חזק ״לא צריך להיכנס לכל דלת שנפתחת לך״ וזה מאוד מעניין כי היא עצמאית ואין לה בעצם מישהו שיחליט מה היא עושה ורק היא מחליטה לעצמה לאיזה דלת להיכנס ולאיזה פרוייקט לחתום ואני חושב שזה באמת ילך איתי עכשיו כי נגיד בר אילן והכל כרגע אני סבבה אבל אולי באמת זאת דלת שלא הייתי צריך להיכנס אליה אני רוצה להדגיש שכרגע זה באמת ממש בסדר כי הבית ספר שלי לא מאתגר אותי וזה באמת נותן לי אתגר אבל אולי בהמשך זה יתנגש לי עם שאר החיים כזה וזה בסדר גמור לבין רק אחרי שנכנסתי שזאת לא הדלת הנכונה --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:28 PM
|
||||
כן האמת שאני ממש מסכים כאילו לא צריך לנצל כל הזדמנות אבל גם לא צריך לא לנצל כל הזדמנות זה באמת משהו שצריך ללמוד איך לחיות בו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בבית
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:33 PM
|
||||
ממש כי בכל מקרה גם אם תיכנס או לא תיכנס הכל יהיה בסדר בכללי החיים שלה ממש מעניינים כי היא יוצרת תוכן והיא מבוגרת והיא רוצה להכניס להכל עומק ובכללי היא הייתה עם 0 ביטחון עצמי ואובר משקל וטרינר אוסטריה והיא שינתה את כל החיים שלה והיא גרה עם שותף אבל הוא הומו והיא עצמאית והכל וגם יש לה בעיות קשב וריכוז לא יודע הכל ביחד זה מאוד מעניין --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:35 PM
|
||||
יואו היא נשמעת בנ אדם ממש מעניין -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:37 PM
|
||||
יצא לי טרינר אוסטרליה התכוונתי בפאקינג אוסטרליה כן היא באמת --------------------
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:37 PM
|
||||
אהה אוקיי יותר הגיוני באמת לא הבנתי למה התכוונת לול שירים עם וויב של חורף? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:38 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רץ לקנות צ׳יפסים .-.חחחח
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 20:42 PM
|
||||
גירל אין רד הייתי כזה מה זה לא הגיב והגבתי שוב ואז נזכרתי שמחקתי כי זה סתיו לא חורף הודעה זו נערכה ע"י The Heartbreak Prince ב Nov 23 2023, 20:43 PM --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |