![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:30 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט אמרתי שאני רעבה ואין מה לאכול אז אמא שלי אמרה לי שיש מלא אוכל וסתם אין לי כוח לאכול ואני רוצה להתלונן או משהו והלכתי למטבח כדי לאכול ואמא שלי אמרה שזה לא זמן לאכול עכשיו ואין אוכל והייתי צריכה לאכול קודם
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:34 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מוצא את ההגיון של אני זה שצריך להתפשר על המסעדה שאמא שלי בוחרת כשאני זה שאין לו מה לאכול במסעדות לא אמא שלי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:35 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט אין לי כוח יותר אני לא מבין כלום יש לי מבחן ביום ראשון ואני אפילו לא יודע איך מגיעים למקום החדש שאנחנו לומדים בו
הכל קשה לי מדי אני לא מבין מה אני אמור לעשות ואבא שלי כבר יותר משעה מנסה להסביר לי בווצאפ אבל אני פשוט לא מבין את זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיט יש לך מבחן?? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המבחן רבע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:46 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי ורד חוגג 17
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:52 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אומורי
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 13:52 PM
|
||
אוקיי אבל תחשבו שאם כשאתם עצובים אתם מתעלמים ומנסים להיות שמחים אז כשאתם שמחים אתם עדיין עצובים ואז אתם אפילו לא חווים את הרגשות שלכם
וכשאתם עצובים אתם פשוט צריכים להיות עצובים כדי שתוכלו להרגיש שמחים וכל זה --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 14:06 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך 2018 היה לפני 5 שנים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 14:14 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמעט 6 שנים השאלה האמיתית היא איך 2020 היה לפני כמעט 4 שנים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 14:20 PM
|
||
הטלפון שלי משום מה כל הזמן מתחבר לאוזניות של אחותי והוא חושב שזה אוטו
אה --------------------
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 14:52 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:01 PM
|
||
כשאתה רוצה לחפש מישהו כדי לשלוח לו הודעה ואתה בטעות מחפש את מה שאתה רוצה לשלוח לו.
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:03 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבחן במה? אני אוהב לימודים אשמח לעזור לול
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:13 PM
|
||
הלכתי להביא משהו לאמא של חברה שלי והיא אמרה שאני נראה ממש ממש כמו אמא שלי
אנחנו לא דומים בשיט הלפ אולי בגובה אבל אני ממש לא דומה לה --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |