![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:26 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שאני רוצה לכתוב יומן
לא כזה מה קרה לי היום אלא נגיד הרבה פעמים אני נזכר בדברים שקרו לי ממש מזמן וזה מעניין אז אני רוצה שיהיה לי את זה או נגיד כמו שאני עושה פה ואני כותב לכם דברים ואני מבין את זה תוך כדי ואני מוצא פתרונות אז ככה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:40 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 15:41 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה התחלתי את זה וזה מתחיל בסיפור על זה שבכיתה ב מישהי מהכיתה שלי הורידה את הנעליים בשיעור ואז המורה אמרה לה לעבור מקום ונלחצתי בשבילה ממש אני מת על זה החלטתי גם להוסיף תמונות רנדומליות אז מכל הסיפור הזה יש תמונה של העוגיות שהכנתי לחברה הזאת ולפרח השבוע 3> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 16:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I see a red door
And I want it painted black -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 16:25 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No colors anymore I want them to turn black -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 16:31 PM
|
||
פרסמתי קטע סוף סוף :}
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 16:41 PM
|
||
טוב יצאתי ממש ממש מטומטם
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 16:45 PM
|
||
מה קרה?
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 16:51 PM
|
||
![]() מוגל |
התזכורת השבועית:
בואו נעשה את זה למען החטופים שלנו שחלקם חוזרים הביתה היום, וחלקם בעזרת ה' יחזרו אלינו בקרוב ממש. רוצים לראות את כולם!! זה הזמן להרבות בטוב. שבת שלום! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 16:52 PM
|
||||
נתקעתי הבוקר בתרגיל ואבא שלי נתן לי מיליון דרכים לפתור את זה עם פולינומים וניחושים ופתיחות סוגריים מורכבות וכזה וכל פעם שפתרתי את התרגיל שלחתי בקבוצה של בר אילן אם זאת הדרך הנכונה והמורה אמר שלא בסוף מסתבר שפשוט הייתי צריך להציב. כאילו אבא שלי ממש צייר לי פרבולות והשתמש במחשבונים מיוחדים וראיתי סרטונים והכל ורק הייתי צריך להציבבבבבבבבבבבבבב וואי --------------------
|||
|
![]() |
||||
חח אני מתהה גם לי זה קרה למרות שלא שלחתי לקבוצה פשוט פתרתי אבל כנראה היה דרך יותר פשוטה. בהתחלה שנאתי להציב אבל עכשיו אני מתה על זה -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 17:00 PM
|
||
אוקיי סיימתי כבר פרק שלם ביומן הזה ואני ליטרלי מת על זה זה פשוט להקיא את המוח שלי בפתקים
--------------------
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 17:13 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפיתרון הוא לא להרגיש כלום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |